En dag med radio och Emilia

I fredags förra veckan var det en spännande dag för mig! Inte nog med att jag skulle träffa en av våra nya Monthly Makers-värdar Emilia, men vi skulle också prata i live-radio! Något jag aldrig testat förut, och inte Emilia heller, vilket gjorde allt lite extra spännande.

Jag tog bussen till Lund, letade mig fram till Emilias lägenhet och välkomnades av en glad person och en liten, gullig hund! Vi pratade lite och så kom journalisten som skulle intervjua.

liten gullig hund

Vi satt en stund på golvet och vid bordet och pratade om vad vi skulle prata om, fick lite frågor och pratade om vad som skulle hända senare på dagen.

Hur fina är dessa två tjejerna då!? Så glad att ha fått träffa dem, och ser fram emot fler möten!

Emilia drack kaffe, och jag fick titeln ”äkta bloggare” för att jag fotograferade allt, hehe. (True though, jag har typ alltid med mig kameran)

Och typ en halv minut efter att jag tagit den här bilden var det dags! Madelene, som journalisten hette, fick veta i lurarna att det var vår tur, och vi fick göra oss redo för att prata in i mikrofonen. Sen gick det jättefort, och så var det över!

Sen pratade vi lite till, sa hej då till Madeleine och så åkte hon vidare till nästa destination som bland annat var Ola Salo (!), och vi satte oss och gjorde annat.

Jag planerade till exempel lite i min Bullet Journal….

Och Emilia fotograferade sitt bidrag till månadens Monthly Makers-tema. Sen satt vi och ömsom pratade, ömsom grejade med blogg-grejer, fotade och redigerade bilder.

Solen sken så himla fint in i deras lägenhet, och sen var det dags för mig att röra mig hemåt och för Emilia att jobba några timmar.

Det är så kul att komma hem till andra kreativa människor! Man ser hur de har fokuserat på att få upp pennor, pappersrullar och annat de använder för att skapa. Dessutom ett superfint citronträd i ena fönstret och ett fikonträd i andra.

Och det var den Monthly Makers-fyllda dagen! Resten av dagen spenderades med broderi, panik-fotograferande innan solen gick ner, och vila. Lyssnade ni på oss när vi pratade? Eller har ni kanske lyssnat i efterhand? Det hade varit kul att höra vad nu tyckte!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emilia Westerström 22 januari, 2017 at 10:44

    Men Beatrice!! Den där hörnan med rullarna är ju min ful-hörna!! Du får komma förbi och kolla sen när vi har pyssel-ovanvåning istället 😉

    • Reply Beatrice 22 januari, 2017 at 11:50

      Haha! Du ska ju inte kommentera här än ju 😉 Men det vill jag definitivt göra!! Hehe, pysselkvällar?! 😀

    Leave a Reply