Hej!

Vi börjar där. Jag vill bara få ut något igen och se om jag kan starta upp igen.

Jag har fixat lite med designen på bloggen, och ingenting är riktigt som jag vill ha det. Jag fick byta tema för att det jag hade innan inte uppdateras längre. Så ingenting ser riktigt ut som jag vill, men det ser ut att fungera i alla fall. Så klicka gärna runt och se så att alla länkar och sånt leder dit de ska…

Jag är också sjukskriven just nu. Depression eller utmattning eller vad sjutton det nu står på läkarintyget. Jag gillar inte att diskutera det, men det känns viktigt att nämna det.

Just nu försöker jag fokusera på att göra saker som gör mig glad, och jag har saknat bloggen, så här är jag igen! Annars digitaliserar jag min garderob, pärlar halsband och stickar. Sår frön, funderar på vad som ska odlas på balkongen och träffar kompisar. Tar promenader och tar mig ner till stranden. Ni vet, sånt som ger lite glädje i deppigheten.

Inga bilder idag, det kommer säkert i framtiden. Jag ville bara titta in och säga hej. Så hej!

2 svar till ”Jag tittar in och säger hej”

  1. Profilbild för Grete
    Grete

    Hej – Rigtig god bedring til dig!! Mvh. Grete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram