Såhär när bloggen är ny, det är nytt år och well, till och med vårt boende är nytt, så är det dags för nytt format på bloggen – Summary of! På förra bloggen brukade jag ju göra Left Overs varje månad, där jag delade med mig av de bilder som inte visats under månaden. Här tänkte jag dock göra en sorts sammanställning av varje månad, där jag använder några punkter som är samma, och några som jag byter ut varje månad.

Hur började månaden?

Månaden började med en flytt till ny lägenhet! Första dagen packade vi mest, försökte organisera och packa samma saker i samma lådor, och mot slutet av dagen och dagen efter innan våra föräldrar kom slängde vi mest ner allt där det fick plats för att få med allt…. Låt oss milt sagt säga att vi inte riktigt har hittat allt än…

Sen flyttstädade vi gamla lägenheten och tittade på den en sista gång, tom och ledsam. Och sa hejdå till bästa kaklet, gud som jag ändå saknar det magnifika kaklet i köket och badrummet!

 

Antal fika-stunder?

Minst 5. Kanske fler, jag glömde helt ärligt av att räkna så noga. Men två med Klara i alla fall!

 

Hur har jag mått den här månaden?

Sådär. Det har varit ganska mycket, stressigt och jag har varit väldigt trött. En hel vecka stannade jag hemma från skolan bara för att ta det lugnt, läsa lite i ensamhet och ta igen tid jag inte fick i början av året med flytten. Men trots det har det ju varit en hel del fina grejer som hänt också! Jag har nog inte träffat såhär många kompisar utanför skolan på evigheter, och det har varit krävande men också extremt roligt.

Några höjdpunkter?

Utöver flytten då, så ett par roliga grejer som hänt: hela arbetslaget träffades hemma hos oss första veckan här, och vi drack mängder av té och planerade vår gruppredovisning på varsin dator.

Annat kul har varit att få prata i radio (!!), träffa Emilia för första gången, att jag skapat mycket mer än jag brukar (lyckas med andra ord med delar av mitt årsmål), och att ha klarat ena deltentan i matte-kursen!

Något jag älskat extra mycket?

Mina Harry Potter-böcker på engelska som jag fick av Eric i julklapp. Har bara hunnit läsa ut första än så länge, men det känns bra att utmana sig själv lite och inte bara läsa svenska böcker! Och dessutom att läsa över huvud taget igen. Det är bra för både hjärna och psyke.

Hur lyckades jag med målet för månaden?

Målet för månaden var att släppa nya bloggen – och det lyckades jag ju med! Så jag skulle vilja säga att jag har uppnått det målet med råge, eftersom den inte bara blev släppt utan även känns precis som jag vill ha den. Jag är faktiskt riktigt nöjd.

Hur har det varit med fysisk hälsa?

Förvånansvärt bra tycker jag. Jag har yogat en del och det har varit skönt för ryggen. En del promenader har det också blivit, och det är skönt. Jag har helt enkelt försökt ta hand om mig själv, och det är skönt att slippa känna att jag har ont i ryggen hela tiden.

Utöver det har jag även försökt ta hand om min hud. Jag har smörjt med dagkräm de flesta dagarna i veckan, har rengjort någon gång då och då, och så har jag och Eric lagt en mask tillsammans! Det är något jag försöker få in varannan vecka eller så, vi får se hur det går.

Hur slutade månaden?

Den slutade ganska lugnt. Några dagar i skolan, några dagar hemma. Vila, sista grejer med bloggen, fixade och donade mycket på datorn och skapade ganska lite. Målade lite dock, och det kändes fint. Men mest var det såna dagar när man glömmer fotografera något för att det liksom inte verkar hända något. Och så lite för att objektivet gick sönder där i slutet.

Och slutligen, vad är fokus-målet för februari?

I februari vill jag verkligen känna att jag kommer ihåg att skapa. Jag vill få in det så att det händer lite varje vecka, kanske allra helst minst 15 minuter om dagen. Hur det går får vi se! Annars vill jag mest ha struktur. Om jag glömmer lika mycket som jag gjort i januari blir det nämligen ingen rolig månad. Ett mini-mål för februari kan få vara att använda min Bullet Journal varje dag! (i så fall har jag redan misslyckats dock, hehe)

 

Och det var bloggens första Summary of-inlägg, för januari månad! Hur har ert januari sett ut? Har det varit bra eller dåligt?

 

English Summary of:

//The summary of January this year. Lots of feelings, a two big moves (one house move and one blog move), not as much creativity as I would like, and many ups and downs. A lot of nice moments though, and I got to speak on live radio (!), which was cool. How was your January?

8 svar till ”Summary of January 2017”

 1. Profilbild för sandra

  Så rolig sammanfattning. Vilken månad ändå 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack Sandra! Ja, det var en himla månad faktiskt!

 2. Profilbild för Mikaela

  Gillar konceptet! Det låter som en bra månad ändå, heja!

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack!! Det var en helt okej månad faktiskt!!

 3. Profilbild för Wilda

  Härlig sammanfattning! Och åh vad jag känner igen det där med att inte fotografera eftersom det inte händer något. Blir bättre på det nu med stjärnögonblick och att filma sekunder dagligen. Och ja du ska verkligen känna dig stolt över den här platsen! SÅ fint! <3

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack Wilda! Ja, alltså, det är ju så svårt att fota… ingenting? men det är ju kul ändå ibland, man kan ju se nya saker trots att det inte riktigt händer saker! Och tack <3

 4. Profilbild för Rebecca

  jättefin månad ju!

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, det var det verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram