En frukost i början av februari när vi vaktade hund. Åts i sängen tillsammans med första kapitlet på julklappsbok, och bestod av knäckebröd med ost, tunnskivat grönt äpple och honung, samt ett glas apelsinjuice! Supergott?!

fyra saker jag ska göra i veckan
skriva en rapport på 5 sidor
göra en muntlig omtenta
vilat så mycket jag kan innan nästa kursstart
hänga lite på biblioteket och ta det lugnt

Världens finaste Alves på en av de första promenaderna vi tog med honom när han var här. Stackarn var sjuk och fick medicin hela veckan dock. Saknar honom en sån himla massa. Tur vi ska vakta igen om några veckor!

fyra helgplaner
vila. mycket.
titta på Ugly Betty
möblera om i vardagsrummet
gå på nån kul utställning i stan

Ett av månadens projekt som fått vila lite sen jag påbörjade ett gäng andra. Någon gång ska jag testa på det jag verkligen vill testa på, men tills dess blir det väl färdigt i sinom tid. Tror det blir bra när jag fortsätter i alla fall!

fyra saker jag gillar just nu
att min såpablandning verkar rädda mina växter från spinn
att vi sen en vecka tillbaka har TV med kanaler
superskaparna på 7an på tisdagar
det faktum att lägenheten börjar se ut som vi vill

En bild från första flingorna som föll i februari. Sen slutade det nästan inte på fyra dagar och smälte bort helt på lika många till. Rätt fint när det var, men också så himla jobbigt när man inte är så förtjust i snö och den alltid blir slask och isgata efter några timmar…

fyra saker jag önskar mig
bättre mående
att mina föräldrar inte får förhinder när de ska hit och fira mig
och att de har med sig ett nytt kamerastativ som jag önskat mig
att våren kommer. nu.

10 svar till ”fyra gånger fyra plus fyra saker #1”

 1. Profilbild för Linnéa

  Dina helgplaner låter helt förträffliga 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Det hoppas jag att de blir också! 🙂

 2. Profilbild för Wilda

  Det där broderiet är ju för vackert alltså! Vill också!

  1. Profilbild för Beatrice

   Men du <3 Du kan ju också! Jag har inte övat särskilt mycket alls. Det tar bara rätt lång tid att göra det för att jag är så petig, och enda anledningen till att det går framåt är för att det är så avslappnande! Prova, vettja <3

 3. Profilbild för Rebecca

  det här låter skitbra!

 4. Profilbild för sandra

  Älskar det här konceptet! Plus är också så kär i det där broderiet <3

  1. Profilbild för Beatrice

   Jag önskar jag kunde credda rätt person bara!? Nog för att jag ändrat en del, men någonstans fick jag ju idén från för länge sen… Haha. Och tack <3 Vi får se om det någonsin blir färdigt!

 5. Profilbild för Felicia

  God frukost, och bästa bokserien!! 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, verkligen! Och håller definitivt med, bästa bokserien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram