Listor

fyra gånger fyra plus fyra saker #1

En frukost i början av februari när vi vaktade hund. Åts i sängen tillsammans med första kapitlet på julklappsbok, och bestod av knäckebröd med ost, tunnskivat grönt äpple och honung, samt ett glas apelsinjuice! Supergott?!

fyra saker jag ska göra i veckan
skriva en rapport på 5 sidor
göra en muntlig omtenta
vilat så mycket jag kan innan nästa kursstart
hänga lite på biblioteket och ta det lugnt

Världens finaste Alves på en av de första promenaderna vi tog med honom när han var här. Stackarn var sjuk och fick medicin hela veckan dock. Saknar honom en sån himla massa. Tur vi ska vakta igen om några veckor!

fyra helgplaner
vila. mycket.
titta på Ugly Betty
möblera om i vardagsrummet
gå på nån kul utställning i stan

Ett av månadens projekt som fått vila lite sen jag påbörjade ett gäng andra. Någon gång ska jag testa på det jag verkligen vill testa på, men tills dess blir det väl färdigt i sinom tid. Tror det blir bra när jag fortsätter i alla fall!

fyra saker jag gillar just nu
att min såpablandning verkar rädda mina växter från spinn
att vi sen en vecka tillbaka har TV med kanaler
superskaparna på 7an på tisdagar
det faktum att lägenheten börjar se ut som vi vill

En bild från första flingorna som föll i februari. Sen slutade det nästan inte på fyra dagar och smälte bort helt på lika många till. Rätt fint när det var, men också så himla jobbigt när man inte är så förtjust i snö och den alltid blir slask och isgata efter några timmar…

fyra saker jag önskar mig
bättre mående
att mina föräldrar inte får förhinder när de ska hit och fira mig
och att de har med sig ett nytt kamerastativ som jag önskat mig
att våren kommer. nu.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Linnéa 22 februari, 2017 at 11:17

  Dina helgplaner låter helt förträffliga 🙂

  • Reply Beatrice 24 februari, 2017 at 09:55

   Det hoppas jag att de blir också! 🙂

 • Reply Wilda 22 februari, 2017 at 19:08

  Det där broderiet är ju för vackert alltså! Vill också!

  • Reply Beatrice 24 februari, 2017 at 09:54

   Men du <3 Du kan ju också! Jag har inte övat särskilt mycket alls. Det tar bara rätt lång tid att göra det för att jag är så petig, och enda anledningen till att det går framåt är för att det är så avslappnande! Prova, vettja <3

 • Reply Rebecca 27 februari, 2017 at 11:09

  det här låter skitbra!

 • Reply sandra 27 februari, 2017 at 14:36

  Älskar det här konceptet! Plus är också så kär i det där broderiet <3

  • Reply Beatrice 22 mars, 2017 at 09:53

   Jag önskar jag kunde credda rätt person bara!? Nog för att jag ändrat en del, men någonstans fick jag ju idén från för länge sen… Haha. Och tack <3 Vi får se om det någonsin blir färdigt!

 • Reply Felicia 9 mars, 2017 at 11:10

  God frukost, och bästa bokserien!! 🙂

  • Reply Beatrice 22 mars, 2017 at 10:48

   Ja, verkligen! Och håller definitivt med, bästa bokserien!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.