Scroll&Stopp

För snart ett år sen testade jag en lista på min gamla blogg som gick ut på att en skulle scrolla neråt i sin kamerarulle (eller motsvarande), blunda och stanna på en bild, för att sen lägga upp på bloggen med beskrivning. Sådär en 10-12 bilder skulle vara bra, och jag minns att jag tyckte det var kul! Nu vet jag inte hur jag kom ihåg just det här för ett par dagar sen, men jag har i alla fall gjort den igen. Så here goes, 12 bilder som finns i min telefon just nu, slumpvis utvalda efter scroll & stopp-tekniken.

Första bilden ut! Tagen i botaniska trädgården i Lund, när jag var där med Emilia för att fotografera till mitt bloggsläpp. Passade på att ta mängder av bilder där, men har bara visat upp en bråkdel.

En mörk en från förra gången Alves var här. Förra gången skriver jag för att det är han nu också! Världens sötaste, men också extremt svår att fånga på bild eftersom han är helsvart och därför syns aldrig ögonen ordentligt.

En bild jag tog från en bok på second hand, och tänkte på ett bidrag Wilda skapat till Monthly Makers tema färg förra våren. Tänkte kanske, eventuellt, göra något liknande, men hatar egentligen att använda böcker till skapande, så kanske låter bli.

En bild tagen i Folkets Park en fredag när jag gick hem från skolan, köpte blommor på torget och tog en omväg hem i solskenet. Kanske… snart 3 veckor sen? Två? Oklart, men en fin dag var det i alla fall!

Den här har jag laddat ner från vår admin-grupp för Monthly Makers. Det är headerbilden till Facebook för mars månad, och det är Fredrika som fotat! Himla bra och beskrivande, tycker jag.

En selfie i totalt urfrätt solljus från typ februari, när solen sken men också reflekterades i snön på marken (tydligen). Minns inte alls det här, men skönt att solen är framme lite oftare nu i alla fall!

En frukost från helgen i Stockholm, som Stina plockade fram åt oss. Sån himla lyx, och extremt bloggvänligt!

Screenshot från länge sen. Tyckte platsen var fin och la den i rese-mappen med screenshots jag har för att minnas var sjutton jag tänkt mig att jag vill. Och fint är där ju!

En screenshot till, den här gången på en liten broderad kvist som jag är sugen på att testa på själv. Får se om det blir av, men gillar i alla fall färgkombinationen!

Och så den här screenshoten på fin inredning från en jag följer. Älskar ca allt i den här bilden, från kudden mönster till den höga hyllan och växterna, samt färgkombinationen!

Och sist, men inte minst, en selfie från skolbiblioteket från ett par veckor sen. Använder knappt Snapchat längre, men den här dagen hade vi håltimme och en stund spenderade jag alltså med att leka med filter. Rätt så jäkla cute ändå, om jag får säga det själv!

Och det var den listan. Nu ska jag iväg till en klasskompis för lite skolarbete, och sen ikväll får vi se om jag hinner med att träffa Emilia en sväng för lite fika + skapande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram