Hej på er! Såhär skriver jag aldrig, för att jag tycker det är lite otäckt. Lite oplanerat, lite… ofärdigt? Jag vet inte. Men något är det som gör att mina inlägg aldrig blir såna som kommer upp oplanerat och skriver i största hast utan något egentligt ämne.

Ranunkler <3

Jag skriver detta 21.06 den 3 april 2017, och jag kan nog knappt skriva för att jag är så trött. Så fort jag skrivit klart detta ska jag faktiskt göra mig i ordning och gå och lägga mig. Dels för att jag ska upp 06.00 imorgon, men också för att jag sov sex timmar i natt och har varit på förskolan i 8 timmar idag. Första dagen av fyra veckors praktik, ni vet.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget. Kanske gör det inget, men det känns lite flummigt. Lite som en brukade skriva på sin första blogg då typ 2010. Lite ”hej hej, idag har jag gjort det här, imorgon ska jag göra det här” och så la en kanske inte ens upp en bild. Det känns väldigt 2010, fast längre och mer reflekterande.

Tanten på torget som säljer bästa blommorna, hon står också vägg i vägg med bästa frukten på torget.

Här är ett gäng fina ranunkler förresten. En av mina favoritblommor, som jag dessutom fyndat hos bästa tanten på torget (här alla rosa hon hade förra veckan) som säljer vackraste och billigaste blommorna, (nästan) året runt. Rosa i kanten och vita mot mitten är de flesta, och några är helt rosa, medan andra är i princip helvita. Otroligt vackra.

rum hemma magasin, rosa ranunkler från möllevångstorget, te i mon amie-kopp
Har ni läst Rum Hemma? Jag tycker personligen den slår alla andra inredningsmagasin i kvalitet. Både innehållet och pappret, alltså.

Nu är jag dock väldigt trött. Jag hade tänkt sitta och fixa med ett rejält blogginlägg ikväll, men så blir det alltså inte. Ni får det här i stället, för jag vill blogga men också prioritera min sömn. Försöka ta igen i alla fall en halvtimme om jag kan.

Mitt bästa unn tror jag. Färska snittblommor på torget. Vissa räcker i tre veckor!

Idag börjar jag 07.30 och går hemifrån 06.50. Då har solen knappt gått upp, enligt min app. Den säger att soluppgången sker 06.35 idag. När jag tittade igår (idag..?) så var det 06.38, så det går fort nu! Men det är rätt skönt. Jag hoppas bara att bussen inte är lika varm idag som den var igår, för jag blev nästan yr av temperaturskillnaden mellan luften ute och luften i bussen.

Nu ska jag avsluta det här babblandet och gå och lägga mig. Godmorgon till er som orkat läsa det här! Jag hoppas ni har det lika bra som jag tror att jag har det på praktiken när ni läser. Eller hemma, om ni läser det senare på kvällen. Bra hoppas jag ni har det, oavsett när ni läser. Godnatt och godmorgon!

[Inlägg avslutat och färdigskrivet 21.43]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram