Hej hörni! Jag ville egentligen bara lägga upp något lite snabbt. För jag kommer vara lite frånvarande ett par dagar, och ville säga till i förväg. Egentligen gäller det bara idag och imorgon, men bättre i tid än aldrig tänker jag!

Det är så att jag ska göra en koloskopi nu imorgon. Den andra jag gör, eftersom jag från och med förra året gör en varje år. Jag har inte skrivit så mycket om det här på bloggen, men kanske gör jag det snart. Kanske gör jag det inte alls. Oavsett, så är det alltså så det är. Och jag kommer försöka göra annat än arbete de här två dagarna.

En koloskopi är helt enkelt en undersökning av tjocktarmen. Utan att gå in på detaljer betyder det att jag inte ska äta på ungefär ett dygn, och att jag ska tarmskölja. Med andra ord lär jag ha väldigt lite energi, och antagligen kommer jag vara på ganska så dåligt humör.

Därför tänkte jag fokusera enbart på roliga saker som går att göra på toaletten! Typ titta på serier och så. Och alltså inte jobba med bloggen! Däremot har jag en hel drös med andra inlägg som jag planerat framöver, som jag hoppas få ut.

Så, önska mig lycka till (om inte annat så med att inte äta på 24+ timmar), så hörs vi igen på torsdag! Då levererar jag något lite extra kul inför sommaren!