Hemma hos Kajsa

Äsch så svårt det var att hålla uppe det här schemat. Fast jag har gjort det så enkelt för mig. Ångesten kom ikapp, och med omtentan, nya möbler som ska fyllas, och ja, livet. Det blir som det blir, men jag är faktiskt nöjd ändå! Snart har jag fått in saker i nya hyllor och skåp, och då blir jag lite lugnare igen.

Idag tänkte jag att vi skulle titta lite på Kajsas lilla lägenhet hemma i Falkenberg. Kajsa är en av mina allra bästa vänner, och min äldsta vän också. Vi lärde känna varandra redan som barn när våra föräldrar umgicks, men vi hatade egentligen varandra då. Så knäppt, för när vi sen började i samma klass på gymnasiet tog det bara ett år innan vi knappt gick att skilja åt. Det var till och med lärare som gav fel person närvaro och frånvaro på vissa lektioner, haha! Trots att vi inte är särskilt lika till utseendet mer än längd och hår.

Och nu har alltså Kajsa en lägenhet hemma i Falkenberg. Och jag tycker den är så fin! Det är en etta, som hon delar med sin sambo, men den känns väldigt stor. Inte nog med att hon gick bild på gymnasiet, men hon har också ett väldigt fint sinne för inredning. (Och kläder)

Här inne finns smarta lösningar för utrymme, som upphängningsanordningar på baksidan av garderoberna som står som en extra vägg, och det faktum att ljusinsläppet kommer från båda sidor av snedtaket gör att där är ljust från morgon till kväll, och otroligt vackert ljus.

Hon är en fena på att mixa stilar, och jag älskar hur det ser så enkelt ut, samtidigt som det känns mysigt.

Det känns också fullt rimligt att här bor två ganska olika personer. Det känns aldrig som att stilarna inte går ihop. Kevin har fått ordentlig plats för sina saker (även om de flesta inte syns här på bilderna), medan Kajsas färger får sätta tonen.

Hon är en sån bra piffare <3 MvH den jobbiga kompisen som fotar allt och får mina kompisar att plocka bort disk från soffbordet för att de inte vill ha den med på bilderna, hehe. Ja, det hände alltså på riktigt. Jag har ett litet gäng bilder där disken är med i bild.

Inte med i bild: köket, som är rätt stort och i en hörn-vinkel, toaletten där Kajsa egentligen vill byta golv, datorhörnet och matbordet med stolarna Kajsa är halvvägs genom att måla, och den lilla fina hallen där det hade blivit för mörkt när jag tog de här bilderna.

Det är en så fin lägenhet, och jag tycker verkligen att Kajsa har gjort en massa fint med den. Det är också kul att se den utvecklas för varje gång jag är där (lite för sällan), och se vad som tillkommit! Den här gången var det till exempel soffan och golvet!

Och nästa gång jag bloggar om inredning är det nog vår lägenhet ni får se, för nu börjar den ta sig, och det på riktigt den här gången. Så fort jag fått in saker i hyllorna så ska ni få se!

Ett svar till ”Hemma hos Kajsa”

  1. Profilbild för Linnéa

    Vilken fin lite lägenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram