Hej på er!
Så konstigt det känns att skriva igen, trots att det inte gått så lång tid. Det var som att jag bara tröttnade på allt (utom serie-binge watching på netflix) efter alla sociala tillställningar jag var på i slutet av augusti. Som att jag inte riktigt hann återhämta mig, trots att det gick en vecka mellan nästan allt. Som att luften gick ur mig lite.

Men det var ju faktiskt inte den senaste veckan, så det är inte det vi ska prata om i det här inlägget. Jag har trots allt varit relativt upptagen den senaste veckan. Så vad har jag gjort då? Skolan har börjat igen! Och med skolan började en tung kurs som innebär mycket läsning, som också tar tid.

Mer då? Skolan tar mest tid, men jag har också hunnit jobba en del med alla bilder jag fotat på bröllopen i sommar. Det tar väldigt lång tid det här, mer än jag någonsin kunde förvänta mig. Svårast? Att gå igenom och sålla ut favoriter.

Det svåra är inte att hitta de absolut sämsta bilderna, de är som vanligt rätt tydliga, men att hitta de där absoluta pärlorna? Svinsvårt. Framförallt när man rensar bland över 2000 bilder. Per bröllop.

Men det är också roligt! Varje gång jag sållar kommer jag på mig själv med att sitta med ett stort leende på läpparna. Jag kan helt enkelt inte sluta le, för att det är så fina minnen. Kanske är jag lite partisk eftersom det är mina vänner som gift sig, men det är ändå så fint.

Jag har också hunnit med att gå på fest, ha after work med ett gäng klasskompisar, och titta igenom de sista säsongerna av Gilmore Girls.

Jag vet inte varför det är så svårt att skriva det här inlägget. Det är som att ingenting vill komma ut. Men det är en början. Och en början är bättre än inget.

Men nu vill jag veta hur ni har haft det! Hur har ni haft det? Den senaste veckan? Snälla berätta, så kanske jag får mer sug att skriva igen! Kram på er <3

SparaSpara

SparaSpara

5 svar till ”Det senaste bröllopet och veckan som gått”

 1. Profilbild för Christin - Midis

  Så kul att få se lite av bilderna!! Ser jättefint ut ju!!!

 2. Profilbild för Linnéa

  Vilka fina bilder!
  Har också börjat skolan igen 🙂 Vi har i alla fall ingen tung kurs just nu, men det känns som att salstentan som vi skall ha på kursen kommer vara asjobbig 🙁 Även om det är lite segt att vara tillbaka i skolan så är det väldigt skönt att få träffa alla mina studiekamrater. I veckan har jag även packat lite flyttkartonger för min kommande flytt.

  1. Profilbild för Beatrice

   Åh, salstenta <3 folk brukar hata mig just för att jag älskar det, haha. Vi har hemtenta, den ska in på fredag och jag har inte ens börjat än… har så himla dålig självdisciplin?! Förstår inte hur folk gör. Men kan knappt vänta till praktiken (och än mindre till att faktiskt börja jobba, är så orimligt skoltrött just nu…).

 3. Profilbild för Elin
  Elin

  Hej! gillar verkligen din blogg och bilder! har en liten fråga, läste att du inte mådde på topp innan och tog kontakt med MAHs studenhälsa, hur tyckte du det var? är själv superstessad men vet inte om jag vågar kontakta dem.
  kram!

  1. Profilbild för Beatrice

   Hej! Tack för fina komplimanger!
   Angående MAHs studenthälsa, well. Jag har andra jag känner som verkligen har trivts och som det passat utmärkt, men för min del kände jag inte att jag klickade med min kurator. Hon jobbade med mindfullness, och det var inte vad jag behövde då alls tyvärr. Jag mådde inte tillräckligt bra för att byta, och sen rann det ut lite i sanden. Men jag tror att om man får rätt person (eller klarar av att byta) så borde de vara superbra! Lokalerna känns bra, bemötandet i övrigt är super, och ja. Jag skulle söka om jag var du, det är alltid värt ett försök! Kanske ge det 3 gånger och funkar det inte så byt person.
   Hoppas det löser sig! Om du behöver snacka med nån så kan du alltid höra av dig, vi kan ta en fika eller så och prata bara! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram