Jag som inte ens åker skidor. Men det gör ju hela Erics familj, och hans syster jobbar här under skidsäsongen. Så nu är vi här för att hälsa på henne och för att familjen ska få åka lite skidor.  Så vad ska jag hitta på då? Jo, men två saker. Jag ska dels ut och fotografera en massa i den meterhöga snön! Något jag sett fram emot sen sist jag var i närheten av såhär mycket snö för exakt två år sen. Och sen ska jag faktiskt plugga.

Redan nu har jag hunnit ta några, om än vääääldigt gryniga, bilder. Jag kunde liksom inte låta bli. Dock är det också såhär: jag har inget internet här. Just nu sitter jag med Erics telefon kopplad till min dator för att få in internet alls, och min egen telefon har snart slut på mobildata. Det blir därför lite svårt att blogga när jag är här.

Men om vi bortser från det, så är här otroligt vackert! Kanske ännu bättre än när vi var i Norge för två år sen. Då hade jag aldrig sett något så vitt (jag hade alltså aldrig varit norr om Uppsala…), och nu är här på något underligt sätt nästan ännu vitare. Det sticker liksom små stugor ur snön här och var, annars är det ju för sjutton bara snö överallt.

Och så bor vi här! I en mysig liten stuga i Lindvallen. Jag tror det kommer bli några fina dagar här. Jag ska ju som sagt mest vara här inne i stugan, samt promenera omkring lite i närområdet och kanske ner till något närliggande område för att äta lunch tillsammans med familjen. Men så trivs jag ju allra bäst inomhus, så det spelar liksom ingen roll.

Nu ska jag alltså försöka njuta av detta, och så får vi se om det kommer upp något mer här igen på ett par dagar. Jag har redigerade bilder redo att postas, men utan internet blir det ju lite svårt. Men snart, snart så får ni läsa om Varberg, om nyårsafton med Eric och resten av den här lilla skidresan!

Om jag inte skriver tills vi är i Malmö igen, så önskar jag er en fin helg! Det ska jag minsann ha, bland snöklädda…. berg? kullar? vad sjutton backarna nu ligger i. Kram på er!

2 svar till ”Så hamnade jag i Sälen”

  1. Profilbild för thea

    wow, vad fint och mysigt med en liten getaway! och det går ju alltid hitta på annat, mvh en som förstört sina knän och inte heller åker utför längre.

    hoppas det blir några mysiga dagar i snö, sällskap och studier. och! jag har ju en liten dröm om att få besök av lite bloggvänner någon gång, kanske allra helst vintertid (eller i den ljusaste sommaren – fast jag gillar ju vintern bäst), så är du sugen på en liten resa någon gång vore det kul med besök. jag bor ju en bra bit norr om uppsala 🙂

    1. Profilbild för Beatrice

      Alltså, blir helt tårögd av den här kommentaren. Skulle så gärna komma och hälsa på i ert fantastiskt vackra hus! Sommar eller vinter kvittar, men det skulle ju vara magiskt att få uppleva riktigt, norrländsk vinter. Och så skulle det framförallt vara så fint att få träffas! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram