Malmö

Malmö Garden Show 2018

Dags att ta igen lite fint som hänt, tänkte jag, och tittade igenom mina bilder från Malmö Garden Show. Den var i början av juni, och till skillnad från förra året var vädret absolut strålande! Några av trädgårdarna inspirerade mer än andra för min del, framförallt uppskattade jag ett par av balkongerna, som jag tyckte kom med mer spännande idéer än de större trädgårdarna.

Det enda vi köpte var en hoya-stickling och mat. Eric en högrevsburgare med kimchimajonäs och jag en supergod MSC-märkt Fish & Chips. Sen satte vi oss i superskugga under ett träd, brevid en liten cykelparkering bakom ett tält. Runt oss flög det omkring små fluffiga tussar av frö, som vi tror kom från ett träd en bit bort. Som fluffig, mjuk och varm snö såg det ut i luften. Sen tog vi en promenad till bussen som tog oss hem innan Eric skulle vidare till jobbet.

Och det var den utflykten. Jag tänker att jag kanske inte behöver skriva så mycket längre inlägg än såhär. Kanske det är det som får mig att komma tillbaka hit. Att släppa lite på pressen och stressen över att prestera. Det här är trots allt ett fritidsprojekt, och inte ett extra jobb för mig. Och det är trots allt roligare att göra det här om jag inte absolut måste.

Vad tror ni om det?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linnéa 4 juli, 2018 at 14:51

  Jag tycker det låter som en bra idé 🙂 Att skriva för att prestera är inte kul i längden, det är mycket roligare med inlägg som blev till bara för att det var kul att skriva inlägget.

  • Reply Beatrice 4 juli, 2018 at 15:11

   Precis så tänker jag också! Så lite mer lustfyllt får det väl bli, helt enkelt! 🙂

 • Reply Wilda 8 juli, 2018 at 19:46

  Åh gillar det kortare konceptet. Min koncentration håller bättre för sånt 😉 Så fint att få följa med. Växter alltså <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.