Åh, som jag har velat med det här inlägget, men nu skriver jag det ändå. När jag startade den här bloggen, på egen domän och med nytt namn, för ganska exakt två år sen (första februari 2017), så bad jag er om hjälp. Att berätta om vad ni tyckte, tänkte, och lite om er själva. Nu när det gått två år, ni har blivit lite fler, och jag har haft en himla dipp i suget för bloggen, så tänker jag att det nog är dags igen!

Jag syns ju så sällan på bild, men det här är alltså jag. I somras, brunare än någon tidigare sommar i vuxen ålder, och glad på semester på Österlen. Och det är alltså jag som vill ha din hjälp.

Du som läser här ofta, eller sällan, som har följt mig länge eller bara några veckor, jag behöver just din hjälp!

Här är en snabb bloggundersökning, skulle du kunna tänka dig att hjälpa mig genom att svara på den?

Den är 10 frågor lång, borde inte ta mer än 5 minuter, och skulle hjälpa mig något otroligt mycket inför framtiden (och nutiden, såklart). Allt du kan svara på är guld värt för mig och lille bloggen.

Och den här filuren (jag, alltså), som så sällan är med på bild, skulle bli överlycklig över just ditt svar! Varje litet svar är ett steg framåt som jag kan analysera, fundera lite kring och göra något av. Förhoppningsvis till det bättre. Kram på er! <3

4 svar till ”Hjälp mig föra bloggen framåt!”

  1. Profilbild för Linnéa

    Det skall bli kul att få se vad du hittar på med bloggen framöver ?

    1. Profilbild för Beatrice

      Tack! 😀 Än så länge har jag fått in lite för få svar för att analysera något, men mer att jobba med än inget, såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram