Åh, som jag har velat med det här inlägget, men nu skriver jag det ändå. När jag startade den här bloggen, på egen domän och med nytt namn, för ganska exakt två år sen (första februari 2017), så bad jag er om hjälp. Att berätta om vad ni tyckte, tänkte, och lite om er själva. Nu när det gått två år, ni har blivit lite fler, och jag har haft en himla dipp i suget för bloggen, så tänker jag att det nog är dags igen!

Jag syns ju så sällan på bild, men det här är alltså jag. I somras, brunare än någon tidigare sommar i vuxen ålder, och glad på semester på Österlen. Och det är alltså jag som vill ha din hjälp.

Du som läser här ofta, eller sällan, som har följt mig länge eller bara några veckor, jag behöver just din hjälp!

Här är en snabb bloggundersökning, skulle du kunna tänka dig att hjälpa mig genom att svara på den?

Den är 10 frågor lång, borde inte ta mer än 5 minuter, och skulle hjälpa mig något otroligt mycket inför framtiden (och nutiden, såklart). Allt du kan svara på är guld värt för mig och lille bloggen.

Och den här filuren (jag, alltså), som så sällan är med på bild, skulle bli överlycklig över just ditt svar! Varje litet svar är ett steg framåt som jag kan analysera, fundera lite kring och göra något av. Förhoppningsvis till det bättre. Kram på er! <3