Hej på er! Nu blev det sådär igen, ni vet, tiden bara springer iväg. Om det är något som folk som inte bloggar underskattar så är det verkligen tiden det tar att redigera bilder, skriva inlägg och rodda med allting som är runt bloggen.
Men det var inte alls det som inlägget skulle handla om ju! Faktum är att jag hade noll tankar bakom inlägget egentligen, mer än att jag ville göra något opretentiöst av det för att komma igång lite igen. Jag har ett gäng inlägg planerade, men som sagt, bildredigering alltså.

Det mesta i livet just nu handlar om examensarbetet, och vi kämpar på för att bli klara i tid. Det är mycket arbete såklart, och det är väl hela poängen. Men nu börjar det ändå kännas som att vi kommer någon vart, och efter att vi gjort två observationer känns allting lite lugnare. Sen får man liksom se vad som händer, men nu kan vi i alla fall påbörja någon sorts analys, och det känns väldigt skönt.

Framförallt är det skönt att inte vara själv i det i år, och att ha någon som pushar lite när det blir tungt, och vice versa. Extra roligt är det också för att min skrivpartner bor i Lund, och de förskolor vi varit ute på hittills har också varit i Lund, så jag har en bra ursäkt att åka dit oftare! För Lund på våren är faktiskt svårslaget får jag erkänna. Mer naturskönt än Malmö, på många sätt. Framförallt mitt i stan, men verkligen skillnad när man kommer lite utanför centrum. Just nu blommar allting om vartannat, och nästan varje hus verkar ha ett körsbärsträd, äppelträd eller annat blommande träd i sin trädgård. Mycket vackert.

Mer då? Jo, men påsken var fin, det kommer ett litet inlägg om den inom några dagar. Soligt, varmt och jag njöt utomhus så mycket trots att jag hade packat heeeelt fel kläder med mig i tron att det skulle bli klassiskt aprilväder. Men brände mig i ansiktet gjorde jag såklart, ändå. Hehe.

Och så var jag ju på vandring i söndags! Och det var verkligen en upplevelse. 9,4 kilometer i kuperad terräng i regnig skog, minsann. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle göra, men vilken upplevelse! Hade såklart kameran med mig, så även fast de två sista timmarna av tre föll bort på grund av regnet, så har jag några fina bilder att dela med mig av.

Men nu är det dags att avsluta den här lilla uppdateringen. Jag kände bara att jag saknade att skriva något som inte är så akademiskt, och det här kändes precis rätt. Förresten – om ni vill hålla lite koll på mig mellan varven här på bloggen, så är jag betydligt mer aktiv på instagram! Finns på @beahallberg om ni är nyfikna på vad mer jag hittar på om dagarna! Kram på er, och glad Valborg eller vad man nu säger!