En bra start på veckan för ett par veckor sen blev en fin fika med bästa My, som jag knappt träffat alls i vår. Mycket märkligt, eftersom vi sågs flera gånger i veckan när vi båda gick i skolan. Men sen hon fick lilla E och sen vi påbörjade examensarbetet och hade VFU och livet kom emellan, så har vi liksom inte riktigt hunnit. Men nu så! En fin måndag för ett par veckor sen tog jag bussen till My, som mötte upp med barnvagnen vid bussen och så handlade vi lite fika/frukost/lunch och gick hem till henne.

Världens charmigaste lilla E! Som inte riktigt har fattat grejen med att sitta själv än, men som åtminstone är en otroligt social och rolig fem månader gammal liten gullunge.
Under tiden han fick träna lite på att sitta i stol gjorde vi i ordning några frallor, kokte tevatten och tog fram marmelader och sylter och ost och annat gott ur kylen och ställde på brickor att ta in till soffan.

Vi dukade upp på soffbordet….

… och placerade gullungen en stund under babygymmet för att se om han kanske, kanske kunde lyckas vända sig själv. Det hände dock inte, haha.

Sen satt vi i soffan, pratade i flera timmar, åt långsamt och hade mysstund med E från och till. Sen tränade vi lite mer på att vända sig, innan det var dags att möta upp E’s andra mamma och hämta paket på posten, och för mig att åka hem.

Så vi tog den fina vägen tillbaka till bussen för att möta upp, och jag tog såklart bilder på det mest fotogeniska jag vet – rosor mot husfasader och perfekt med fin vän + fin barnvagn också!

Och så var den fina dagen slut! Så fint att äntligen å ses igen, och jag hoppas det blir fler fina stunder innan sommaren har dragit förbi igen. <3