Jag drar fram ett gammalt koncept jag påbörjade för ett par år sen, men som snabbt dog ut när jag inte hade orken att läsa bloggar längre. För på Bloglovin har jag en kategori som jag kallar ”Bara fint”, där jag sparar inlägg som jag tycker lite extra mycket om. De senaste månaderna har det i alla fall hamnat några stycken där, som jag tänkte dela med mig av idag!

Alicia delar med sig av allt som varit fint i juli, en av mina bästa månader, på sitt vackert poetiska sätt att skriva.

Christin visar en tisdag på stan, när det precis var dags att komma tillbaka in i arbetslunken som är slutet på augusti.

Julia (som är den allra mest sparade i bara fint-mappen) skapar poesi av en omväg hem från jobbet som är så otroligt vackert.

Johanna kryssar av sommarens loppis-lista med en fantastisk papperskorg till toaletten, som verkar passa in perfekt i deras badrum!

Sofia kommer med ett genialt koncept i att visa upp sin mammas inredningsstil i saker och känslor.

Wilda beskriver, som alltid, pricksäkert känslorna som kommer med att starta första dagen på en ny praktikplats (eller ett nytt jobb).

Och så var det med det. Vill ni kika på vad jag gillat förut kan ni antingen klicka er in på Bara fint #1 eller Bara fint #2, eller varför inte kika igenom allt jag sparat i samlingen på Bloglovin.

Nu ska jag avsluta redigeringen av bilder till morgondagens inlägg som handlar om böcker (om jag hinner samtidigt som jag ska läsa kurslitteratur, annars kommer det väl senast i helgen), och sen ska jag iväg för att träffa My! För första gången sen i början av sommaren, vilket ska bli så fint.