Jag drar fram ett gammalt koncept jag påbörjade för ett par år sen, men som snabbt dog ut när jag inte hade orken att läsa bloggar längre. För på Bloglovin har jag en kategori som jag kallar ”Bara fint”, där jag sparar inlägg som jag tycker lite extra mycket om. De senaste månaderna har det i alla fall hamnat några stycken där, som jag tänkte dela med mig av idag!

Alicia delar med sig av allt som varit fint i juli, en av mina bästa månader, på sitt vackert poetiska sätt att skriva.

Christin visar en tisdag på stan, när det precis var dags att komma tillbaka in i arbetslunken som är slutet på augusti.

Julia (som är den allra mest sparade i bara fint-mappen) skapar poesi av en omväg hem från jobbet som är så otroligt vackert.

Johanna kryssar av sommarens loppis-lista med en fantastisk papperskorg till toaletten, som verkar passa in perfekt i deras badrum!

Sofia kommer med ett genialt koncept i att visa upp sin mammas inredningsstil i saker och känslor.

Wilda beskriver, som alltid, pricksäkert känslorna som kommer med att starta första dagen på en ny praktikplats (eller ett nytt jobb).

Och så var det med det. Vill ni kika på vad jag gillat förut kan ni antingen klicka er in på Bara fint #1 eller Bara fint #2, eller varför inte kika igenom allt jag sparat i samlingen på Bloglovin.

Nu ska jag avsluta redigeringen av bilder till morgondagens inlägg som handlar om böcker (om jag hinner samtidigt som jag ska läsa kurslitteratur, annars kommer det väl senast i helgen), och sen ska jag iväg för att träffa My! För första gången sen i början av sommaren, vilket ska bli så fint.

2 svar till ”14/100 – Bara fint #3”

  1. Profilbild för Alicia Sivert

    Ååh, tusen tack för länken med fina ord och för denna tipslista! Hittar några pärlor som jag missat. Ska ta med mig dem in i höstmyset att läsa någon tidig morgon <3

    1. Profilbild för Beatrice

      Så fint att du hittade något mysigt att läsa, och såklart att dina inlägg hamnar i bara fint-listan! Du producerar ju faktiskt bara fina saker <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram