Och därför har jag såklart glömt av bloggen ikväll. Den tog en liten paus över sommaren, och det är så skönt att vara igång igen. Att träffas opretentiöst, sitta och snacka och samtidigt greja med något. Dricka lite te, umgås och ja. Lära känna varandra!

Nu har vi dessutom bestämt en fast dag att träffas på, vilket gör det lättare att få ihop det även resten av hösten! Så får vi se hur många träffar det krävs innan filten faktiskt är en filt!? För den har jag såklart jobbat på ikväll. Och ett par andra projekt som jag hittat i gömmorna som bara kräver lite fix innan de är klara. Jag rensar ju bland alla grejer nu, ni vet.

Faktum är att jag gav mig på mitt materialförråd idag, bara det textila, och det är… Överväldigande, stundtals i alla fall. Det är väl sisådär en 5 lådor med tyg, och utöver det ett par lådor med garn, och… broderigarn i ett syskrin… för att inte tala om allt sånt där småkrafs som man inte riktigt har en plats för?! Typ lagningslappar man köpte när man var 5 och hittade i en burk. Ja, herregud. Lite hoarding-varning på det där, men nånting får jag väl hitta på med alltihop! Återkommer om det projektet en annan dag. Nu ska jag sova om en stund, och stänga datorn innan jag får mer huvudvärk. Godnatt!