Okej, så det blev en omedveten lögn när jag skrev att det skulle komma ett planerat inlägg idag. Jag tappade helt tråden när jag försov mig, och eftersom jag lite spontant fick en tid att glasera ikväll så ja. Livet, ni vet. Men! Det betyder att jag äntligen fått se och glasera min keramik! Det roliga är att allting höll, och att jag fått experimentera lite. Nu är det bara att hålla tummarna för att allting håller, inte fastnar, att glasyrerna inte rinner alls/för mycket, att ja… Att glasyrgudarna är snälla, helt enkelt.

Men framförallt ser jag fram emot att se skillnaden på glasyrerna nu och glasyrerna efter bränning! Tog en bild på alltihop nu innan bränning för att kunna se skillnaden mellan nyglaserat och glasyrbränt när jag väl får hämta allt. Lovar SÅKLART att visa er då, och att visa fler bilder från ikväll. Så länge får ni en liten sneak peek på vad jag gjort, och så hörs vi igen imorgon!

3 svar till ”21/100 – glaseringskväll!”

  1. Profilbild för Linnéa

    Spännande! Att glasera är ju typ det mest intressanta med keramik. Resultatet kan ju bli så annorlunda från vad man förväntat sig.

    1. Profilbild för Beatrice

      Ja, verkligen! Några saker blev inte alls som förväntat, medan andra blev så mycket bättre. Har bilderna redo för redigering nu, så snart kommer det upp lite resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram