Godmorgon hörni! Nu livebloggar jag från sängen såhär klockan sex på morgonen. Larmet ringde vid fem, och Eric petade på mig strax därefter innan han åkte till jobbet. Jag tänkte kika in och säga hej, och prata lite om bloggen. Som jag har uppdaterat med diverse nya grejer! Framförallt tror jag att det kommer synas tydligt att här finns lite nya bilder. Det är för att jag och Eric var ute och tog en massa igår! Hela 350 nya bilder fanns i kameran när vi kom hem, och jag spenderade kvällen vid datorn för att förbereda min nya header och profilbild!

Jag är egentligen inte så förtjust i att vara med på bild, jag står ju oftast bakom kameran. Men ibland behövs det, såklart! Och jag jobbar på det, men fy vad svårt det kan vara. Då är det tur att jag har Eric, för så obekväm som jag är framför kameran, känner han sig ofta bakom den. Och framför för den delen, kamera är verkligen inte hans grej. Även fast han blir riktigt fin på bild när han inte blinkar, hehe.

Men nog om Eric och hans obekvämhet i att fotografera! Jag tog på mig min uråldriga basker som jag köpte i London, min bästa kjol som jag sydde i somras, och en halvpolo som jag älskar. Svängde på läppstiftet, gjorde jag också. Och vi gick ut i solen! Solen, solen, solen. Lite gick den i moln från och till, men allra mest lyste den. Baskern kliade, som den gör, och jag var barbent för att inte svettas ihjäl med både basker och jacka.

Jag hade nämligen insett att bilden i min förra header (som Emilia Westerström tagit) snart var tre år gammal. Hehe. Det kändes lite fel, även om den var fin. För jag har ju, förutom att ha åldrats tre år, också bytt glasögon sen dess?! Så det var dags för en ny. Även profilbilden jag använt mig av är över ett år gammal, och jag kände verkligen att jag ville ha allt uppdaterat.

Sagt och gjort! Jag visste precis vart jag ville. På kyrkogården finns nämligen ett mausoleum, och på det växer det enorma mängder… Rådhusvin? Tror jag att det heter. De blir sådär vackert röda på hösten, och det tyckte jag skulle bli en bra bakgrund för bilderna. När vi kom dit låg solen perfekt på, bakom några disiga moln, och vi satte igång. Lite obekväma båda två, men till slut släppte det helt och vi stod mest och skrattade tillsammans.

Så det jag ville säga var väl mest det här: jag har gjort lite uppdateringar på bloggen! Headern och profilbilden syns tydligt. Men jag har även skrivit en ny liten text under profilbilden. Om mig-sidan har också fått sig en genomgång, och är nu uppdaterad. Älskar att jag snart fyller 26, och att där fortfarande stod att jag är 24. Bra att man håller sig uppdaterad, osv.

Och det var det hele! Har ni inte riktigt koll på hur jag ser ut, så är väl detta också ett väldigt bra tillfälle att säga hej! Det här är jag. Kameraskygg med lätt till skratt. Och roliga miner. Jag hoppas ni ska tycka att uppdateringarna känns lika bra som jag tycker. Kram på er!

Ett svar till ”En höstig fotografering och några uppdateringar på bloggen”

  1. Profilbild för Linnéa

    Underbara bilder!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram