Det kändes dags för en lista igen, ni vet? Det gör ju det ibland. Humöret och känslorna känns stundtals lugna och stundtals som vågor som sköljer över mig, så jag försöker väl helt enkelt sätta (några färre) ord på det hela. Eller nåt. Enough med metaforerna, här kommer lite lista.

Det kom snö i Malmö! Det händer ungefär aldrig, och jag blev otippat exalterad.

fyra veckoplaner
gå på veckans enda Kultur på recept-träff (i Corona-modifierad form)
ta blodprover hos vårdcentralen
skypefika med Kajsa och Mirre
julbaka lite med Eric i helgen

Jag fick ta lite virke (lol, pinnar) när de sågade ner buskarna utanför oss, och har täljt ett par virknålar! Och en… spatel? Äh, nånting! En av virknålarna fungerar också, jättekul!

fyra saker jag lyssnar på just nu
min Spotify-lista med årets mest lyssnade låtar
på julkalendern i radio
på den här fantastiska låten tolkad från en helknäpp gammal tavla
den här låten som vi fick höra live på Malmö Opera med Kultur på Recept

Vi har plockat fram julpyntet från källaren! Oerhört exalterad. Ungefär hälften är uppe nu, inklusive granen. Understa lådan i bild kvar, bara!

fyra saker jag gillar just nu
tydligen att sticka?? har stickat snart en halv första socka någonsin
att ligga i sängen hela dagen, titta på julfilmer och skapa
att vi har satt upp så många lysande (pun intended) juldekorationer hemma
hur många negativa effekter av mina p-piller som avtagit sen jag slutade i mars

Årets första lussebulle! Från Bageri Leve, där jag aldrig hade varit förut. Mycket mysigt, trots att man inte kan sitta där just nu. God bulle, också!

fyra saker jag önskar mig just nu
att orken jag haft i ett par veckor kan få stanna
att vi kan få komma upp till Falkenberg över åtminstone delar av julen
pepp nog för att sticka den där tröjan jag har garn till nu
massor av jäkla juliga godsaker resten av december ut, hehe

Vad önskar ni er den här månaden?

4 svar till ”fyra gånger fyra plus fyra #11”

 1. Profilbild för Linnéa

  Jag önskar att de antidepressiva jag har börjat ta skall göra att det känns ännu bättre än vad det gör. Jag har börjat känna mig mer stabil sedan jag började ta dem men hoppas att de kanske ger någon ytterligare effekt. Jag önskar också att jag skall få lite sug att börja sticka igen. Det har varit rätt så dött med sticklusten ett tag.

  1. Profilbild för Beatrice

   Jag hoppas att de hunnit börja verka ordentligt sen du skrev den här kommentaren! Och visst tror jag mig ha sett på instagram att sticklusten kan ha kommit tillbaka lite igen?!

   1. Profilbild för Linnéa

    Jag tror att de har fått full effekt nu, men det är så svårt att veta. Jag minns ju knappt hur det kändes när allt var normalt. Sticklusten har kommit tillbaka, även om jag inte är lika sticksugen som innan.

    1. Profilbild för Beatrice

     Ja, det är ju svårt att veta. Jag har ätit mina i tre veckor nu, men jag vet inte vad som gör störst skillnad, tabletterna, att jag är ute mer eller att jag är på väg in i en bättre period igen? Ingen aning, alltså, men någon liten skillnad ser jag ju trots allt. Men kul att det i alla fall finns en sticklust alls! Man kan ju alltid börja smått <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram