Spellista v2 2021

Ny vecka och dags för ny spellista! Jag vet inte om de kommer komma upp/komma till i början av veckan varje gång, eller om jag kommer sikta på onsdagar som nu eller hur jag gör, men faktum är att tio låtar i veckan känns som ett ganska rimligt mål än så länge.

Den här veckan består av dubbla psykologsamtal, en del stickning (sockar!! kul!!), förhoppningsvis några promenader och också förhoppningsvis att jag påbörjar en ny bok eftersom jag läst ut årets första. Och att jag får tummen ur och gör min månatliga backup av telefonen igen, för julen fyllde upp den direkt. Då kan jag också passa på att blogga lite till om årets första bok, kanske!?

Till det känns det som att det behövs lite… halv pepp? Lite lugn? Kanske en blandning man kan promenera till, för det hoppas jag att jag lyckas med majoriteten av veckans dagar nu när det ska bli kallt och soligt. Så med det sagt, här kommer veckans spellista!

Ni kommer direkt till listan genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här). Som förra veckan och gissningsvis kommande veckor om inget annat nämns, så är den någorlunda tänkt från första till sista låten, så lyssnar gärna utan shuffle påslaget!

Hoppas ni får en fin fortsatt vecka och att ni kanske hittar en ny låt ni gillar!