Förra lördagen fyllde jag år! Och jag försökte ta lite bilder under dagen och bad också Eric att ta ett par bilder på mig på morgonen för att kunna spara för framtiden. Kul att ha, tänker jag?! Så här kommer några bilder från min födelsedag med små kommentarer till.

Ta en bild på mig! Hade jag väl typ sagt till Eric dagen innan. När du kommer in med frukost på sängen och paket. Och så tog han några och jag insåg att de var väldigt mörka och att håret var _otroligt_ rufsigt, så jag fixade lite med inställningarna och han fick ta några till…

Men här sitter jag i alla fall, nyvaken och peppad på croissant-frukost och paket! För det var min önskan i år, inte glass eller nåt som jag vanligtvis brukar vilja ha, utan en croissant. Så Eric gick iväg på morgonen och köpte oss varsin till frukost, och kom in sjungandes med alltihop på en bricka! Gulle honom <3

Croissanterna åts med min hemgjorda maskrosmarmelad från förra året! Den blev lite söt, så vi äter inte av den så ofta, men det är också ett under att den hållit i snart ett helt år utan att bli dålig. Älskar den, och tror att jag kommer göra lite mer i år!

Förresten fick jag dela min croissant med smörkniven, så det smulade över hela brickan, men det var det värt! Mmm, nybakad croissant till frukost… som att vara i Frankrike igen!

Paket var där också! Två från Eric och ett från farmor som jag hittade i postlådan dagen innan och sparade. Från farmor fick jag den här boken! Kanske ur hennes egen bokhylla, jag är lite osäker. Men jag önskade mig att hon ska lära min sticka flätor, och det är ju lite svårt nu, så hon skickade en bok och så får vi ta stickningen när alla är vaccinerade i stället.

Av Eric önskade jag mig en loppisrunda för inköp av kläder (lite senare i vår) och något litet gott att äta innan dess. Så jag fick mitt bästa godis, och ett presentkort! Han hittade nämligen inga kort som inte hade med 14 februari att göra (dömd att för evigt fylla år dagen innan…), så han… skrev på en isskrapa från jobbet, haha!

Förresten så hade han rimmat jättegulligt på mitt paket:

”Det här formatet är nog inte helt förväntat
Kanske till och med lite oväntat
Men jag ska inte vara långdragen
Så grattis på födelsedagen!”

Sen låg vi kvar i sängen, bläddrade lite i boken, skrattade massor och hade det mysigt ett par timmar. Tog oss upp, tog varsin dusch och började laga lunch! Vi skulle nämligen få besök….

Av lilla familjen som hör till Kajsa! Så vi åt tacos, och sen klädde vi på oss för att gå iväg och leka lite på en lekplats i närheten som är himla fin. Där tog jag ett litet gäng bilder, åkte rutschkana med dåligt glid (kassa byxor…) och var ute i solen i nästan en timme innan vi gick hem. Där nånstans ramlade jag också, men det kan vi ju strunta i nu.

Sen satt vi en stund i vardagsrummet och pratade, och här någonstans har kameran fått ändrade inställningar, så jag har tydligen fotat i jpeg i stället för raw-format i en hel vecka?! Lekte absolut med kameran och lät sötungen trycka på lite knappar, men måste ha missat att den ändrade. Nåja, det blev ganska bra ändå och inte särskilt många bilder har blivit tagna, så det spelar ingen roll egentligen. Titta bara vilken gullig bild liksom!

Sen blev det dags för fika och kvällsmat för lille gullet innan de skulle åka hem. Så jag gick ut i köket och satte ihop marängerna med lite grädde och hemkokt hallonsylt och fina hallon på toppen! Självplock från 2019 som legat i frysen och väntat på det perfekta tillfället att användas. Svingott blev det, och allt försvann från fatet!

Sen åkte lilla familjen hem lagom till sovdags, och jag och Eric var helt slut. Så vi slappade framför TVn, skrattade gott åt Mello (bra programledare den veckan! Resten har varit ganska uselt…), och somnade ganska tidigt har jag för mig. Och så var den födelsedagen slut! Invigde såklart min första egenstickade tröja den dagen också! Men den får ni se fler bilder på om några dagar, för den ska få ett helt eget inlägg. (Men är ni nyfikna så har jag ju ändrat lite i bloggdesignen och där syns den i sin helhet!) En mysig födelsedag allt som allt! Allt (och nästan alla) jag önskat mig och lagom intensiv.

2 svar till ”Min födelsedag i bild och text”

  1. Profilbild för Linnéa

    Ser ut som du hade en väldigt mysig födelsedag 😊

    1. Profilbild för Beatrice

      Det hade jag verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram