Spellista v13 2021

Här kommer en väldigt försenad och otroligt spretig spellista som typiskt nog blev klar först idag. Veckans faktiska spellista kommer om ett par dagar. Jag har fullt upp med att skriva en uppsats som ska in nu idag, och därför ligger bloggen såklart lite på is. För vem har lärt sig att planera sin tid? Ja, inte är det jag i alla fall.

Den här spellistan startar med förra veckans viktigaste låt, eftersom vi skrev om texten till den inför en presentation i skolan! Sen fortsätter listan med spontana infall, gamla favoriter och texter som man numera kanske inser inte är så… himla nice? (Tänker på hela albumet med MIKA som jag älskade 2006, men då fattade jag inte riktigt texterna eller undertonerna om vi säger så…)
Avslutande i listan är sånt jag egentligen varit mer sugen på idag. Men eftersom jag inte kan åka tillbaka i tiden (åh, vilken grej det hade varit ändå!) så får det bli lite som det blir. Spretigt, med andra ord!

Som vanligt hittar ni spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Spretigt är det verkligen som är ordet den här veckan, så listan sätts förslagsvis på shuffle direkt.

Nu ska jag återgå till min sabla uppsats och hoppas på att bli färdig i tid till 17.00. Önska mig lycka till!