Spellista v16 2021

Spellista v16 2021

Förra veckans spellista, nu på en blogg nära er! Hehe. Men helt ärligt, just den här listan är jag nästan löjligt nöjd med, och den innehåller så många för mig nya låtar som jag absolut älskar. Sitter faktiskt och lyssnar på den just nu när jag bloggar detta, för att den är utan tvekan årets bästa lista såhär långt. Det har funnits ett par till som jag lyssnat på riktigt mycket, men den här…

Ja, det är alltså 10 för mig helt nya låtar, som jag åtminstone aldrig hade lyssnat på i sin helhet tidigare. Ett par av dem är såna jag aldrig tidigare vetat vem som gjort eller vad de heter, men de är ändå nya. Framförallt låt 5-9 tycker jag är *chef’s kiss*, och de går på repeat här hemma medan jag dansar runt och tar hand om mina växter, medan jag tar promenader och medan jag bakar kakor i köket. Men hela spellistan är bra, så missa för all del inte de andra låtarna!

Och egentligen tror jag att mina absoluta favoriter här är de som är lite… underliga. Knäppa. Konstiga. Med teman som kanske inte är riktigt sånt som andra sjunger om. Men så är det ofta så. Min bästa jullåt är trots allt Everything is One Big Christmas Tree med The Magnetic Fields, och den är ju… lite knäpp. Och det är därför jag gillar den! En knäpp melodi, roliga lyrics och spännande instrument är sånt som fångar mig. För det mesta. Annars är en stark basgång också ett stort plus. Men nu ska jag sluta babbla i text och låta er klicka er vidare till spellistan!

Som alltid kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här)! Den här listan funkar bra precis hur du än vill lyssna på den. Men lite underligt kan den ändå shuffla i känsla i låtarna, så kanske ändå skönast att lyssna i ordningen de ligger. Ditt val!

Hoppas ni hittar nån ny favoritlåt precis som jag gjort, nu ska jag skypea med mina bästisar. Kram på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram