Semestern börjar gå mot sitt slut. Jag har inte uppdaterat Bloglovin på 23 dagar, och bloggen har legat i lä betydligt längre än så nu. Instagram har jag knappt uppdaterat heller, trots att jag kollat vad andra har för sig. Kamerans minneskort är fyllda, och hjärnan har fått både vila och engagera sig. Sommaren är snart över, och jag behöver ta itu med livet igen. På måndag börjar Eric jobba efter tre veckors paus, men för mig är det flera veckor kvar tills jag påbörjar avslutet av min utbildning. När jag är färdig (förhoppningsvis…) har jag pluggat från och till i nästan 7 år för att bli klar med en utbildning som tar tre och ett halvt år på heltid. Vet jag ens om jag i slutändan arbetar med det jag utbildat mig till? Nej, för just nu är det väldigt oklart. Men på pappret kommer jag förmodligen vara färdigutbildad Förskollärare när januari går över i februari nästa år.

Annars då? Det är bara två dagar kvar på min Textilsommar 2021, och jag har knappt kryssat några rutor själv. Min idé om att kryssa en ruta per projekt gav jag upp väldigt snabbt, och sen har jag inte kryssat något alls. Men skapat har jag! Sakta, med enbart lusten som förtecken, och gärna med mycket färg!

Mest ville jag bara kika in här igen och skriva hej till er. Jag är kvar, jag är här, och så snart jag satt ihop sommarens resterande spellistor så kommer de ut på bloggen! För även spellistorna tog visst lite semester samtidigt som Eric gjorde det. Nu ska jag fortsätta på mitt UFO-broderi från i våras och sen ta en härlig natts sömn. Tills vi hörs igen – kram på er! <3

2 svar till ”Ett väldigt litet hej”

  1. Profilbild för Sofie

    Skönt med en paus också! Ibland känner jag att jag blir motiverad i mitt skapande av att blogga och instagramma, för att det är så soligt att visa upp vad man har gjort. Men ibland blir det mest ett hinder, något jobbigt med att ”just det! Jag måste fota det här, jag måste skriva om det här, jag måste sätta mig och redigera bilder osv”. Det är inte kul när det blir ett måste. Men kanske måste (där kom det igen) man inte dokumentera allt man skapar? Utan bara göra det för att det är kul? (Även om det är roligt att ha alla bilder att se tillbaka på, och se allt man faktiskt har åstadkommit under året som gått).

    1. Profilbild för Beatrice

      Kloka tankar! Jag försöker verkligen att bara göra det för att det är kul, men det är ju så svårt. Nu får vi se hur länge orken och lusten håller den här gången, men bloggen får officiellt starta upp igen för nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram