Så har jag jobbat i två veckor, och tiden springer iväg. Just nu sitter jag hemma förkyld, men annars är allt bra. Jag trivs på mitt nya jobb, med lagom många avdelningar på förskolan, superhärliga kollegor och en mysig barngrupp. Jag har äntligen fått träffa nästan alla barnen, och tror att det här kan bli riktigt, riktigt bra. Mycket mer än så lär jag inte skriva om jobbet, eftersom det är så mycket sekretess runt allt. Men jag trivs, det känns bra, och jag hoppas på att mitt immunförsvar håller i sig bättre i fortsättningen.

Annars då? Jo, men det här med att blogga igen är himla roligt! Däremot är jag lite osäker på vad exakt jag ska skriva om. Vad vill ni se mer av? Jag har en ganska stor back log av bilder från diverse utflykter, semesterhändelser och annat, och jag har knappt skrapat på resan till Frankrike för 4 år sen… Men är det så relevant? Jag vet själv att jag vill dela med mig mer av det jag skapar, men jag skapar oftast på kvällarna så bilderna kanske inte riktigt håller måttet. Men så tänker jag också att det inte är det viktigaste. Det kanske är kul att se ändå? Om ni har några tankar får ni hemskt gärna dela med er av dem!

Men nu ska vi se vad jag skulle skriva om idag egentligen…. En lista! Tänkte jag kunde vara en skön mjukstart igen efter att ha varit lite osäker på bloggens innehåll. Så här kommer min gamla favorit (alla gamla ligger i kategorin Listor) där jag delar med mig av blandade saker som rör sig i mitt huvud just nu!

Semestern innehöll ett besök på Solhaga för deras underbara frukostmeny! Eric börjar lära sig dricka te.

fyra saker jag vill tipsa om
podden Beredskap i SR-appen
serien Dreja – en kärlekshistoria på SVT Play
min bästa podd: Maintenance Phase
alla bloggar i Bloggklubben!

Kinna Garn! Jag kan ha spenderat lite väl mycket pengar där, hehe…

fyra saker jag gärna äter just nu
frukost bestående av turkisk yoghurt, hemgjord granola, hallonsylt och honung
allting Eric lagar till kvällsmat
pizza #5 på Far i Hatten i Folkets park
isglass med hallon- eller colasmak

Magisk solnedgång i Falkenberg förra helgen.

fyra saker jag gjort idag
vaknat
ätit frukost
sjukanmält mig
sovit 5 extra timmar

Vi hade besök av Erics kusin samma helg, och spelade kort sent in på kvällen på altanen.

fyra helgplaner
vila, vila, vila och sova lite extra mycket
spela lite Pokémon GO hemifrån soffan
ha ostkväll och titta på film
försöka orka med att rensa lite på skrivbordet

Nu ska jag återgå till att vila mig frisk igen, äta lite lunch och försöka slappna av i värmen. Glöm inte att ni gärna får berätta vad ni vill se mer av här inne på bloggen! Jag läser allting ni skriver och försöker svara så fort jag kan. Ha en fin helg, så hörs vi snart igen.