Det ekade visst tomt här ett tag, och det lär det tyvärr göra ytterligare några dagar. För jag har antagligen tjugo saker att blogga om, men varken ork eller tid (samtidigt i alla fall) att göra det. Dessutom insåg jag så sent som idag att bloggen nog legat nere ett par veckor?! Men eftersom jag inte har kollat så har jag inte märkt av det. De uppdaterade någonting, som jag missade, och ja ni fattar… Det krånglade helt enkelt, och vem orkar hantera tekniskt strul uppå orkeslöshet och tidsbrist?

Jag har lite svårt än så länge att jonglera heltidsarbete och bloggande, samtidigt som jag bara ska…. orka. Vi får se vad det leder till, men jag vill i alla fall berätta lite snabbt om hur jag har det.

Jobbet börjar flyta på helt okej såhär efter typ två månader. Mitt immunförsvar fungerar bättre än i våras men är fortfarande tveksamt. Barnen på jobbet är underbara, även om vissa fortfarande utmanar och testar mig nästan dagligen. Jag älskar det, för jag får utmana mig själv samtidigt. Det är fint, ändå, men också stressigt stundtals. Jag är inte van riktigt än vid att jobba 40 timmar i veckan, men det kommer. Tacka vet jag min medicin som gör att jag orkar lite mer än jag hade gjort utan.

Vi har varit sjuka här hemma ett par dagar nu, och vi får se hur mycket vi orkar i helgen. Nu är det dock vila som gäller, och jag återkommer så snart jag hinner och orkar samtidigt. Kanske om något mer vardagligt. Jag har lärt mig att inte lova för mycket här på bloggen.

Ha det fint, tills vi hörs igen. <3

Ett svar till ”Tekniskt strul och det här med tid och ork…”

  1. Profilbild för Linnéa

    Bloggandet är det minst viktiga. Det är mycket viktigare att ta hand om sig själv! Ta hand om dig och hoppas att du håller dig frisk resten av hösten 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram