Sånt som hör hösten till

September och Oktober flög förbi, och nästa vecka är det redan November. Hur hände det?! Normalt sett tycker jag att hösten mest segar sig fram, och att den tar en himla evighet. Är det såhär det är att jobba heltid helt enkelt? Jag vet inte, men jag tycker nog ändå det är både lite skönt och lite läskigt. Så lite tid och så mycket man vill göra?!

Så eftersom tid är det jag har lite brist på – här kommer några snabba bilder från den senaste tiden som symboliserar hösten för mig. Än så länge, i alla fall.

Mörkt på morgonen när jag väntar på bussen, numera inte bara när jag börjar klockan 6 utan även när jag väntar vid klockan 8… Fortsätter det tills det är mörkt även när jag börjar vid 9?

Årets sista rester av sommaren. De var kvar länge i år, och än är de inte helt överblommade! Sorgligt, för det borde de liksom vara…

En nyorganiserad bokhylla, där alla pocketböcker äntligen får plats. Tills det kommer hem fler, alltså… Då finns det dock en helt tom hylla i vänstra delen, där vi inte har något att ställa just nu…

Några nyligen utlästa böcker, allt från 5 stjärnor till 2 stjärnor. Kommer en liten djupdykning om dem snart! Åh, böcker. Så glad att jag börjat läsa igen efter någon månads uppehåll.

Med hösten kommer organisationen, så när jag var hemma sjuk pillade jag självklart med något. Denna gång var det pärlorna som fick sig en omorganisering.

Och det var lite höst. Annat fint som hör hösten till: Färgerna på träden. Kylan i luften. Strumpbyxor på benen. Ull mot kroppen. Stickandet som ökar. Mer böcker, böcker åt alla, fler böcker åt folket!

Nu är det dags att jobba. Vi hörs så fort jag har tid igen, i detta underliga liv där tiden bara rinner iväg från en hela tiden. Puss på er! <3

Ett svar till ”Sånt som hör hösten till”

  1. Profilbild för Linnéa

    När jag såg dina omorganiserade pärlor blev jag så sugen på att organisera själv. Så satte mig och sortera ut pennor som inte längre fungerar. Väldigt fina bilder, speciellt den på rosen och på pärlorna 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram