Bara fint #1

På min Bloglovin har jag en kategori som heter ”Bara fint”. Där samlar jag inlägg jag läser som jag tycker passar in där, och bara är fina, eller som inspirerar mig på olika sätt. Nu när jag varit dålig på att läsa bloggar en period har där hamnat ganska få inlägg. I stället sparar jag mycket jag läser som flikar i telefonens webbläsare. Just nu har jag 77 flikar, och Eric tycker jag är knäpp.

Men nu tänkte jag att vi kör ett nytt koncept här. Lite som ett länkkärleksinlägg, fast med annat namn bara. För länkkärlek är trots allt så himla fint och viktigt i den här världen bland bloggar! Mer länkkärlek åt folket! Så i länkkärlekens namn, här kommer lite saker jag gillat på senaste tiden.

Mikaela har startat en inläggsserie om växter som hon kallar Växtonsdag. Så himla fint, för vi pratade om det för några veckor sen. Första inlägget handlar om hur hon blev en crazy plant lady.

Wilda skriver så himla fint om att ingen annan kan vara en bättre version av sig själv.

På A pair and a Spare som jag följt i omgångar sen länge tillbaka hittar man en fin intervju med Tessa Perlow om hennes fantastiska broderade verk, och lite kring hur hon gör dem.

Sandra skriver kort men starkt om att tycka att man är värd någonting.

Flora citerar ett helt samtal mellan henne och Isak om varför de är kära i varandra, och det är bland det finaste jag läst på länge. Så nytänkande och otroligt, otroligt vackert.

Krickelin gör sin söndagsintervju med sig själv, och inspirerar mig rejält på kuppen. Tankar om mat, tips och framförallt inredning. Och det är på inredningsdelen jag fastnar.

På Houseplant Journal hittar jag ofta mycket fakta kring växter jag äger eller vill ha, och just det här med the basics om hur man tar hand om sina Air plants tyckte jag lite extra mycket om. Framförallt eftersom jag råkade ta död på min ena…

Beata visar underbara bilder från luften, och skriver om det jag själv funderat på de gånger jag flugit. Hur vacker är inte världen ovanifrån egentligen?!

Hos Tuvessonskan (som inte bara är grym på matlagning utan också riktigt trevlig som person!) hittar man massor av fina recept, men jag fastnade särskilt för hennes senaste med potatis och tre röror på baljväxter. Låter kanske inte så spännande, men om du inte klickar lär du ångra dig!

Nu har helgen kommit och gått, men snart är det helg igen och då kan man till exempel göra någon av de 20 saker som rekommenderas hos Matildigt!

 

Och det var all länkkärlek för denna gången. Så mycket fint, praktiskt och grymt bra man kan samla på sig över tid. Har du något tips du vill dela med dig av?

8 svar till ”Bara fint #1”

 1. Profilbild för Mikaela

  Tjoho tack för länk! Del 2 i Växtonsdag publiceras idag för den nyfikne, ett mer faktaspäckat inlägg denna gång 😉

  1. Profilbild för Beatrice

   Varsågod! Bra inlägg förtjänar alla länkar man kan ge ju <3 Tyckte del 2 var grym också!! 😀

 2. Profilbild för Wilda

  Tack för länk och åh så många fina länkar <3 De där snacksen av Julia ska jag testa till helgen. 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Varsågod, den är du värd <3 Gör’t! Hoppas de blir bra! 😀

 3. Profilbild för Emilia Westerström

  haha 77 flikar! Visste inte ens att det var möjligt! Tack för fina lästips <3

  1. Profilbild för Beatrice

   Haha, det tror ingen annan heller, men nu är det 79 😉 Varsågod <3

 4. Profilbild för Ida

  vilka bra tips på inlägg, ska kolla in alla så fort jag får tid över! har du förresten ett inlägg på din bullet journal? kunde inte hitta något. det skulle vara superkul att se hur du använder din! 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Kul att du gillar! Jag tror faktiskt aldrig att jag har skrivit om min Bullet Journal, men det borde jag såklart ta och göra! Ska se vad jag kan få ihop inom den närmsta veckan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram