En onsdag mot slutet av mars var det dags att testa något nytt. Jag gick med i gruppen Skapargäris på Facebook i början av året, när den skapades, och sen dess har det startats en mindre Malmö-grupp som försöker ses en gång i veckan. Dessa möten hålls oftast på Spoonery på St Knut, vilket är nära och bra för min del!

Så jag mötte upp den här donnan, Emilia, som kom med bussen från Lund. Vi var pepp på att skapa och få träffa lite nytt folk! Jag stannade henne en kort stund i det här ljuset, för det var så himla fint. Ni vet, bloggare och sådär, hehe.

Vi gick de få metrarna från busshållplatsen och kom hit! Till Spoonery. Eftersom vi inte hade varit med innan visste vi inte alls hur folk såg ut, eller om de brukade äta eller så under tiden. Men vi beställde och när vi funderade på vilket bord vi skulle välja så kom det in en tjej som skulle vara med!

Vi satte oss och jag placerade mitt lilla bakverk och min dricka på bordet och så presenterade vi oss lite. Solen sken in genom fönstret och färgade allt gult en stund, och det var fint att det var ljust ute vid sjutiden. Så himla vårigt liksom! Emilia fick in sin mat, och ja, så skapade vi.

Tjejen brevid mig (förlåt, jag är så dålig på namn, men Cecilia tror jag?) ritade på frihand litegrann. Sånt som jag tycker är supersvårt. Helt plötsligt vände hon på pappret och målade från andra hållet! Och så blev det bra från det hållet också. Så himla imponerad.

Själv satt jag och målade lite akvarell, Emilia satt och virkade och den fjärde personen (Carro? kanske.) satt och tittade i en akryltekniks-bok och skissade lite på ett par kommande projekt. Och det var den trevliga kvällen på Spoonery! Jag tog inte så många bilder, för det är alltid lite stelt sådär första gången man träffar folk. Men fler träffar med Skapargäris tror jag i alla fall det blir!

6 svar till ”En onsdag i mars på Spoonery med Skapargäris Malmö”

 1. Profilbild för Mikaela

  Vad kul att ni gick på det!!

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja! Så himla kul att det finns, även om det verkar ha… dött ut lite de senaste veckorna, hehe.

 2. Profilbild för Wilda

  Åh så himla kul! Jag får ta ett initiativ här också!

  1. Profilbild för Beatrice

   Jaa! Gört’!

 3. Profilbild för Thea

  skapargäris!? hur har jag missat detta? *ansöker om medlemsskap bums*
  synd bara att det är ungefär halvvägs runt jorden till malmö haha, så någon träff lär jag ju inte kunna vara med på, men inspiration kan en ju aldrig få för mycket av <3

  1. Profilbild för Beatrice

   Jaa!! En av mina bästa grupper faktiskt! Är med i så många gäri-grupper nu att jag snart inte kan räkna, hehe. Se till att starta en grupp i västerbotten! Garanterar att du inte är ensam i gruppen där uppe i norr, hade varit så fint med fler grupper som faktiskt ses! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram