Det är den tjugoförsta igen, och det betyder att jag ska visa vad jag har skapat i juli! Under juli månad har vi tema ”Något jag aldrig testat”, och det innebär ju att jag var tvungen att komma på något nytt. Men med det sagt, så är det ju trots allt mitt mål att testa något nytt varje månad, och det har jag alltså lyckats med även denna månad!

Det jag testat den här gången är dock inte klassiskt skapande i den formen att jag får fysiska bevis på att jag skapat något. För jag har enbart använt mig av min kamera och min dator. Men! Det är helt klart något jag aldrig testat förut, och det är…

… fotografera bröllop! Faktum är att jag knappt ens varit på ett bröllop förut. Två stycken, varav det första när jag var 12 och det andra när jag var 15. Inte mycket att gå på, egentligen, men jag blev alltså tillfrågad av min fantastiska vän Klara. Och självklart ville jag våga detta! Både en ära och något jag varit nyfiken på att se om jag kunde klara av.

Egentligen kan jag inte säga så mycket mer. Jag var med från 10 på morgonen och under hela dagen fram till 17, genom fixa sig-timmarna, porträttfoton och sen vigseln. Slutligen hörde jag början på brudgummens pappas tal innan jag smög mig ut från hotellets matsal och vidare mot tåget.

Och med den här fantastiska kvinnans lyckliga blick i spegeln tänkte jag att vi kunde titta på några av bilderna som jag redan skickat till brudparet. Bröllopet hölls i Ystad, i rosariet utanför Gråbrödraklostret, och resten skedde på Hotell Continental du Sud mitt i stan. Ett otroligt vackert bröllop som jag är så glad att få ha tagit del av. Här kommer lite bilder:

Och det var ett fåtal av mina första fotografier från Klaras och Hampus bröllop nu i juli. Kanske är det till och med någon som minns att jag bloggade om när vi test-fotograferade i Ystad i maj? Nu är de alltså gifta, och jag har fotograferat mitt första bröllop! Det känns fantastiskt, och nu har jag bara lite drygt 2000 bilder att rensa igenom och redigera färdigt. Hehe.

Så vad har ni hittat på till månadens Monthly Makers-tema? Har ni skapat något mer traditionellt hantverksmässigt, eller har ni kanske också jobbat mer digitalt? Jag är nyfiken inför Julias sammanställning om lite drygt en vecka!

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I Februari är temat Något jag aldrig testat och Julia är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag senast den 28/3 för att vara med. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice (jag!), ElsaEmiliaFredrikaJessicaJohannaJuliaMikaelaRuthStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

SparaSpara

SparaSpara

10 svar till ”Monthly Makers Juli; Något jag aldrig testat: Fotografera bröllop”

 1. Profilbild för Johanna

  Så fina bilder! Älskar closeupsen på ringarna och buketten. Hoppas att du lägger upp några fler! Jag tycker också att alla som tar sig an bröllopsuppdrag är väldigt modiga, det är ju ett så stort ansvar. Blir pirrig i magen bara av att läsa detta, haha!

 2. Profilbild för Jessica

  Sååå fina bilder, Bea!! Vad duktig du har varit och vad kul att du vågade!!

 3. Profilbild för Linnéa

  Åh vilka vackra bilder!

 4. Profilbild för Silje

  Kjempetøft å prøve ut noko så stort som dette! Og du klarer verkeleg å fange stemninga og alle dei små detaljane! Vakkert <3

 5. Profilbild för Wilda

  Otroligt vackra stämningsfulla bilder! Vilken blick du har. <3 Älskar tegelfasaden i bakgrunden som fungerar så fint till det vita och gröna. Fastnade också extra för fot/sko-bilden <3333

 6. Profilbild för Mikaela

  Superfina bilder, särskilt de på detaljer som ringarna och skorna <3

 7. Profilbild för Finurliga fröken

  Men vilken häftig tolkning av temat. Och så otroligt duktig du är. Helt fantastiska bilder! Kram

 8. Profilbild för Alicia

  Åh vilka fina bilder, Bea! Det verkligen osar spänning och glädje om dem. Fina detaljer har du också sett och snappat upp. Bra jobbat!

 9. Profilbild för Ruth | HungryHeart.se

  Alltså, shit vilket proffs du är redan från början på att fånga kärleken och den varma stämningen i dina bilder! Jag blir ju helt rörd av att se fotona, även om jag inte alls känner brudparet. Helt, helt underbart! <3

  1. Profilbild för Beatrice

   <3<3<3 finaste kommentaren, Ruth! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram