Några dagars paus

Hej på er!

Lite liveblogg igen då, men jag skriver egentligen mest för att säga att jag tar några dagars paus. Vi åker till Falkenberg över några dagar, och jag vet inte riktigt hur många, men jag lämnar datorn hemma för att slippa bära på den. Den är trots allt rätt tung, och jag lär inte behöva den när vi är hemma.

Så nu lämnar jag er här i några dagar, så hörs vi senast i helgen nån gång! Nu ska jag njuta av ledigheten och att umgås med Eric när han inte heller jobbar.

Kram på er, och kommentera gärna något kul medan jag är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram