Bara fint #2

Jag är tillbaka från Falkebergs-semestern, och när klockan slår över till midnatt om en stund har Eric inte längre semester. Det betyder att även jag planerar att ta tag i livet lite och försöka få igång saker igen. Jag har lagt upp en bloggplan för augusti, och fungerar den kommer jag fortsätta med den resten av året ut (och förhoppningsvis längre än så). Den bygger på undersökningen jag bad er svara på i maj, och på statistik här från bloggen, så jag hoppas verkligen att det här ska fungera.

I augusti har jag och Eric även planerat att vi ska äta vegetariskt hela månaden. Vi gör undantag för löpe och gelatin, men vi utesluter helt alla köttprodukter ur maten. Vi får se hur det går, men vi har 39 recept nerskrivna på en lista som vi kan plocka av, och vi startar långsamt med favoriter från förut för att slippa känna av den värsta pressen. Jag tror det kommer bli superbra! Jag är peppad i alla fall.

Men nu till ämnet. Jag sparar ju konstant på favoritinlägg på bloggar. Både som flikar i telefonen eller i datorns webbläsare, men också i kategorin Bara fint på Bloglovin. Det som sparas där försöker jag samla ihop här ibland (med betoning på ibland, senast var i februari, oops!), och det är alltså det jag ska göra nu. Här kommer lite extra fina/bra/smarta grejer jag läst på favoritbloggar den senaste tiden, bara fint helt enkelt!

Christin skriver poetiskt som vanligt, denna gången om hur sommaren kom till Malmö.

Lovisa visar upp bilder från sin barndom och skriver ner de minnen som hör till.

Natasja berättar om hur det känns när hon inte vågar träna med de smala grannkvinnorna för att hon skäms för sin kropp. Igenkänning på hög nivå för min del.

Alicia tar farväl av Atilio-Sandra i bloggvärlden med ett vackert porträtt av den ikoniska fyren i Karlsborg.

Amanda har fångat sin Gotlandshelg så vackert i filmformat och bloggat om det.

Prick-Julias sommardagbok del 3 fångade mig verkligen. Om att göra det man vill på sommaren.

Mikaelas sekunder av juni är verkligen bara fint. Sommar på tre minuter!

❀ På tal om sommar har Wilda rest runt i Sverige, och i hennes vykort från Grundsund är det strålande sommarsol.

❀ Även på andra sidan Östersjön var det vackert väder när Sandra var i Helsingfors och hälsade på sin mormor.

❀ Sist, men inte minst, Fredrikas superinlägg med fem tips på hur du kan bli av med skapar-UFOn som ligger undangömda i lådor och skåp.

Vad tycker du är bara fint? Tipsa mig gärna om något du tycker är extra fint i en kommentar.

Ps. Du har väl inte missat att Julia släppt bidragen för Monthly Makers tema ”Något jag aldrig testat idag”? In och kika!

Ett svar till ”Bara fint #2”

  1. Profilbild för lovisa

    vad fint, tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram