Video

Video: Karlsborg med Monthly Makers i Mars 2016

I mars förra året åkte vi i Monthly Makers-gänget till Karlsborg för att ha första träffen för året. Sandra som var med oss i gänget då bor där, och hade ordnat så att vi kunde bo på ett bed and breakfast i stan. Jag filmade hela resan då, men det blev aldrig av att jag klippte ihop nån video. Nu har Sandra officiellt slutat blogga, och jag tyckte det skulle vara ett fint avslut att blogga om och lägga upp Karlsborgs-videon till hennes ära. Att få visa det fina vi var med om i Karlsborg.Visa Karlsborg. Ur mitt perspektiv.

Så här är den – en sorts resevlogg från när vi åkte till Karlsborg med Monthly Makers-gänget! Och med detta erkänner jag väl också att jag försöker mig på det där med Youtube igen. Målet i början är en video varannan vecka, sen får vi se vad jag lyckas med, hinner och har lust med. Kanske utökar jag, kanske minskar jag till en i månaden. Men lite video blir här alltså snart!

Det var en fin resa, och det var så kul att få träffa alla! Till Karlsborg lyckades vi vara 8 av 12, vilket lite är minimum när vi träffas egentligen. Jag hoppas att vi får till något i höst också, för när jag tittar på detta blir jag otroligt sugen på att träffa alla igen! Kanske blir det här nere i Skåne nästa gång? Vem vet!

Jag vill också passa på att tacka Sandra för alla fina år sen jag hittade till hennes blogg hösten 2014. Redan från början imponerade hon. Hon är en så fantastisk person, både på bloggen och i verkligheten, och jag ser verkligen upp till henne.  Jag önskar henne all lycka till i framtiden, och hoppas att jag snart kan åka och hälsa på i Karlsborg igen!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Alicia 2 augusti, 2017 at 13:25

  NÄÄÄALLTSÅÅÅH vad nostalgiskt! Och det hugger lite i hjärtat när jag tänker på det i sammanhanget Sandra slutar blogga och alla värdar som inte är kvar i projektet längre. Så fin hyllning Bea, och så fint minne från vår helg. Kommer verkligen som en liten present såhär i efterskott <3

 • Reply sandra 4 augusti, 2017 at 10:24

  MEN HALLÅÅÅ SÅ FINT! Åh Bea, du anar inte hur glad ditt fina inlägg gjorde mig <3 Vi ses på ett eller annat vänster framöver, det är jag säker på 🙂

  • Reply Beatrice 4 oktober, 2017 at 16:51

   <3 du är saknad i bloggvärlden, Sandra! <3

 • Reply Jess 6 augusti, 2017 at 09:00

  Åh så fint! Ni alltså <3

 • Reply Wilda 6 augusti, 2017 at 11:12

  ÅH! Vilken underbar video <3 Blir helt varm i hjärtat. Och så tacksam för att jag fick vara med om det. Så fint!

 • Reply STJÄRNÖGONBLICK #31 | poolbad, slöjd och en hel regnbåge. | REAKTIONISTA 6 augusti, 2017 at 16:03

  […]    På tal om Monthly Makers har Beatrice gjort en video från när vi värdar var i Karlsborg förra våren. Otroligt fint att se. (Och jättesvårt ibland att veta om det är jag eller Alicia […]

 • Reply Anna María 6 augusti, 2017 at 16:24

  Vilken fin video Bea! Saknar er alla!

 • Reply Mikaela 10 augusti, 2017 at 11:57

  Åh vad fin video! Önskar jag hade kunnat vara med den helgen jag med! Men tycker definitivt vi får styra träff i höst, kanske också bara hängträff med gamla värdarna också? <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.