November kom, och halva november bara försvann, poff, i ett moln av grå dimma. Ganska bokstavligt talat, faktiskt. Jag har inte den blekaste aning om vad jag gjort den här månaden egentligen. Men som tur är så har jag i alla fall fotat lite granna med telefonen! Så det här är lite av det jag fångat på bild (eller film, nu när jag upptäckt att One Second Everyday-appen kommit till Android!!), och vad som hänt där emellan.

November är månaden som inleddes med att jag faktiskt tog en paus i skolan. Kursen var nästan slut, och två dagar innan månaden började hade jag mötet där min paus godkändes. Den står inte som officiell paus, men kursledarna är medvetna om att jag inte pluggar igen förrän vårterminen börjar.

Den inleddes även med att Eric fyllde år, som den alltid gör. Vi hade tänkt göra något kul på eftermiddagen när han slutat (han jobbar dag ibland och inte bara kväll numera, hurra!), men det blev inte av för han var för trött. Vi myste i soffan hemma i stället, och det gick minst lika bra det med. Faktum är att det var senaste sol-dagen här i Malmö.

Skolan avslutades, och dagen för examinationen var det total dimma ute. Vaknade vid nio och trodde det var natt fortfarande, trots att Eric dragit upp gardinerna när han vaknade vid fem. Åkte till skolan strax innan elva och det var fortfarande mörkt och dimmigt ute. Deppigt.

Jag har druckit alldeles för mycket julmust, i samband med att julen närmar sig allt mer. Har även ätit årets första lussebulle (<3), plockat fram lådorna med julpynt från källaren, samt tagit upp julgranen. Än är den inte uppackad, men vi ska testa om den får plats där vi tänkte ha den, så att vi slipper krånglet när den faktiskt ska upp. Planering = allt i livet.

Jag har skapat mer den senaste veckan än jag gjort på… Jag vet inte hur länge. Och det är så kul! Allting till julen, allting till granen, massor, massor massor! För jag vet inte om ni vet hur svårt det är att hitta blå saker att hänga i granen? Allt är rött, guldigt, grönt (i år i alla fall), rosa… you name it, men väldigt lite blått. Tur att jag går med på silver och vitt också, annars hade jag haft en väldigt skral gran, hehe.

Och så sent som ett par timmar innan jag skriver detta, så har vi varit och tittat på Stand up med Al Pitcher på Malmö Live. Alltså, det var så roligt! Har inte skrattat på det sättet på evigheter. Det är så kul att höra någon som kommer från en annan kultur berätta om knäppa saker de ser i våran. Som att allting är fika (gaaaaanska sant) eller att vi har en massa knäppa skyltar vi kanske inte behöver egentligen? Superkul verkligen, så glad att Eric fick det i födelsedagspresent.

Och nu avslutar jag detta, det har ändå varit kul att skriva lite igen. Jag har saknat det, försökt skriva flera gånger men aldrig hittat orden eller bestämt mig för vad jag vill skriva om. Det här kändes lagom avslappnat och långt. Men jag har desto mer planerat för december, så stay tuned om ni älskar julen lite för mycket, som jag gör! Kram <3

2 svar till ”Den grå månaden som försvann; aka några saker jag gjort den senaste tiden.”

  1. Profilbild för Mikaela

    Gud vad sugen jag blev på lussebullar nu! Men låter som en härlig månad ju, trots att den varit så grå! Men 1 second every day har funnits till android länge? Jag har aldrig haft iphone och använt den massor ju 🙂

    1. Profilbild för Beatrice

      Lussebullar <3 Månaden har ändå varit okej, men den har verkligen steppat upp den senaste veckan ändå! Men va? Det kanske var min gamla telefon den inte funkade på då? Och sen har jag väl aldrig kollat till den nya, haha. ”Nya”, för den är snart två år gammal redan (: Men det är oavsett roligt! Har bara missat en dag hittills, och det är redan kul att se tillbaka på 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram