Hej på er! Eftersom det senaste inlägget var ett lite tyngre ett, och eftersom jag har en ganska bra vecka just nu, så tänkte jag att vi kör lite fokus på fina grejer! För slutet på den här veckan bjuder verkligen på massor av fint, och jag ser så mycket fram emot den. Här är ett litet gäng fina saker som händer de närmsta fyra-fem dagarna!

Jag ska gå på keramik-workshop ikväll! Att jag ens vågar mig ut på något helt nytt utan någon jag känner är ett himla under. Men när det bara kostade 250 spänn för ett tillfälle med tre timmars mini-kurs så kunde jag bara inte låta bli. Keramik som annars är så kostsamt, och jag har verkligen velat testa länge nu. Ska se om jag kan göra en äggkopp efter behov av en bättre, och kanske något annat fint. Vi får se vad det blir, lovar att visa er när jag får hem det!

Sen åker vi hem! HEM! Så skönt det ska bli. Till Falkenberg alltså, vi ska hem till Falkenberg över helgen. Till pizza på bästa pizzerian, till glöggmys med familj och vänner och till julskyltning på stan. Men också till tystnaden, till stranden och till mysigaste hunden som finns. Till myset, till lugnet, till allt jag saknar med en liten stad.

Och så en lite extra fin grej här på bloggen! För det blir någon form av förenklad julkalender i år! Eller det kanske är mer av en adventskalender faktiskt. Den minskade från ett inlägg om dagen fram till jul, till inlägg fredag-söndag varje vecka. Men det kändes precis lagom, och perfekt för just livet just nu. Så från och med imorgon (!!) kommer det upp inlägg varje fredag, varje lördag och varje söndag fram till julafton. Med juligt tema, som jag började planera i augusti och nu äntligen kan lägga upp här. Kanske det mest satsiga jag orkat göra här någonsin. Och jag hoppas ni ska tycka det är lika kul som jag tycker!

Händer det något fint i era liv, såhär mot slutet av veckan?