Hej på er! Eftersom det senaste inlägget var ett lite tyngre ett, och eftersom jag har en ganska bra vecka just nu, så tänkte jag att vi kör lite fokus på fina grejer! För slutet på den här veckan bjuder verkligen på massor av fint, och jag ser så mycket fram emot den. Här är ett litet gäng fina saker som händer de närmsta fyra-fem dagarna!

Jag ska gå på keramik-workshop ikväll! Att jag ens vågar mig ut på något helt nytt utan någon jag känner är ett himla under. Men när det bara kostade 250 spänn för ett tillfälle med tre timmars mini-kurs så kunde jag bara inte låta bli. Keramik som annars är så kostsamt, och jag har verkligen velat testa länge nu. Ska se om jag kan göra en äggkopp efter behov av en bättre, och kanske något annat fint. Vi får se vad det blir, lovar att visa er när jag får hem det!

Sen åker vi hem! HEM! Så skönt det ska bli. Till Falkenberg alltså, vi ska hem till Falkenberg över helgen. Till pizza på bästa pizzerian, till glöggmys med familj och vänner och till julskyltning på stan. Men också till tystnaden, till stranden och till mysigaste hunden som finns. Till myset, till lugnet, till allt jag saknar med en liten stad.

Och så en lite extra fin grej här på bloggen! För det blir någon form av förenklad julkalender i år! Eller det kanske är mer av en adventskalender faktiskt. Den minskade från ett inlägg om dagen fram till jul, till inlägg fredag-söndag varje vecka. Men det kändes precis lagom, och perfekt för just livet just nu. Så från och med imorgon (!!) kommer det upp inlägg varje fredag, varje lördag och varje söndag fram till julafton. Med juligt tema, som jag började planera i augusti och nu äntligen kan lägga upp här. Kanske det mest satsiga jag orkat göra här någonsin. Och jag hoppas ni ska tycka det är lika kul som jag tycker!

Händer det något fint i era liv, såhär mot slutet av veckan?

4 svar till ”Lite fina saker som händer i livet inom en snar framtid”

 1. Profilbild för Linnéa

  Åh vad avis jag blir på dig. Låter ju helt underbart med en mini-kermaikkurs. Det är ju bara så kul! Hoppas du hinner göra massa fina saker där. Låter för övrigt som du har en väldigt trevlig månad framför dig 🙂 Och vad kul med en liten mini-julkalender! Ser mycket framemot detta 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Det var SÅ ROLIGT! Är så glad att jag trotsade ångest, social ångest och allt annat som brukar hindra mig från sånt här och tog mig ut. Det var verkligen superkul. Håller tummarna för att allt håller nu så jag får glasera också! Och vad kul att du gillar tanken på en liten julkalender <3

 2. Profilbild för Mikaela

  SÅ KUL MED KERAMIKEN!!!! Så nyfiken på vad du gjort för grejer! Och kul med adventskalender! Mitt liv är lite hektiskt just nu, varit jättemycket fix inför två julmarknader min klass ska vara med på i helgen, och nu i samma veva har jag och en jag dejtade valt att avsluta vår relation så det har varit lite sorgligt, trots att det var bäst så iom att ingen av oss kände tillräckligt starkt. Men ikväll är det På Spåret premiär och jag och en kompis ska kolla och äta chips, så det är fint!

  1. Profilbild för Beatrice

   JA! Ska visa vad jag får hem sen, såklart! Hejar på dig härifrån, och tycker det låter som att dejtande till trots, så mår du ändå rätt fint? Vilket jag tycker är allra viktigast. Ta hand om dig, och vilka hejar du på i På Spåret än så länge?! Jag troooor att jag gillar Kristoffer Appelquist (kvist? qvist? äsch) bäst än så länge, men är inte riktigt säker än, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram