Nu slår min nyfikna sida till igen, och jag tänker att eran nyfikna sida kanske också gör det ibland? Den som vill snoka i vad andra gillar, vad andra sparar på internet och vad andra tar screenshots på för att minnas, inspireras eller bara för att något är fint eller kul.

Så därför bjuder jag nu in er till insidan av min telefon, till screenshot-mappen som fylls på sakta men säkert några gånger i veckan som allra minst. Där sparar jag sånt jag vill minnas, sånt jag gillar, sånt jag fnissar åt på bussen, och allt som annars skulle försvinna. Här är några saker jag screenshotat den senaste tiden.

Först ut är ett trick från ett inlägg hos Sandra jag läste i mobilen kanske igår, och efter det en fin bild på Malmö Stadsbibliotek när det är mörkt utanför fönstren, tagen av en favorit på instagram.

Ett super-citat från fina Christin (och Ost & Vänner på Östra Rönneholmsvägen här i Malmö), och en god lunch-kombo från Marlou, en annan instagramfavorit.

En rolig socka jag funderade på om Eric skulle tycka var kul att få i julklapp typ nästa år (med sin egen katt på, alltså!), och ett fint franskt slott som kanske skulle vara kul att åka och besöka. Inte direkt aktuellt prick just nu, men kanske om nåt år? (hos Judith)

På penslar jag skulle komma ihåg att köpa (perfekt för maskeringsvätska!), men som jag såklart glömt bort att köpa. Ska se om de finns kvar om jag går förbi på väg hem från skolan nån dag. Och så en bok som jag tyckte lät himla fin och ska kolla in så fort jag får tid! (hos Atia)

Bästa nya ordet jag hört, från ytterligare en instagramfavorit! Och så en otroligt vacker sida i en Bullet Journal, önskar jag hade sån kotroll på pennan när jag försöker rita i min, heh.

Och ja, jag har självklart sållat lite. Men tänker att ni kanske inte tycker det är så kul att kolla på mitt schema för skolan, tripletter av min instagramstatistik eller något gammalt blogginlägg från förra året jag sparat ner för att använda som färg till mina höjdpunkter på instragram, haha.

Förresten är jag himla glad att jag håller uppe bloggen lite mer än så länge. Mitt mål att försöka blogga minst 2 gånger i veckan går bättre än jag trodde, och hittills är väl snittet 1,5 inlägg i veckan, men det är betydligt bättre än det blev på hela förra året minsann! Hoppas såklart på att ni också tycker det är kul. I veckan kommer det nämligen upp ett litet inlägg som jag hoppas jag ska kunna fortsätta skriva en gång i månaden resten av året!

4 svar till ”Vad jag screenshotat den sista tiden”

 1. Profilbild för Jenny

  Så härligt inlägg! Älskar att få snoka i folks mobiler på det här viset 😀

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack, haha! Älskar också att snoka i folks telefoner på det här sättet, fler borde dela med sig av vad de hittar runt omkring på internet, det finns ju så mycket att en missar galna mängder en kanske skulle gilla?!

 2. Profilbild för Linnéa

  Håller med Jenny om att det är kul att då titta in i andras mobiler på detta sättet ? Gillar verkligen den sista bilden som jag antar är från en Bujo. Älskar målade växter i tusch ?

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, älskar det också! Och ja, jag är rätt säker på att det är från en bujo, hehe. Skitsnyggt verkligen, övar på att få till egna, men det är så svårt?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram