Hej på er! Nu livebloggar jag lite igen, för att försöka komma igång med det hela igen. Den snabbaste snabba uppdateringen kommer här: Vi har skickat in vårt examensarbete! Så nu slipper ni mitt evinnerliga tjat om det ett tag till. Tills vi får betyget, alltså. Det som avgör om vi är godkända eller måste arbeta vidare med texten på något sätt. Håll alla tummar för att vi har klarat oss!

Och så kom juni, och vädret är sådär fint som det bara är på sommaren, komplett med ösregn och åska för ett par dagar sen. Jag spenderar mest tid med att virka (som är så himla otippat roligt?!), och har äntligen gjort klart mitt lilla projekt. Visar det färdiga resultatet så fort jag gett bort det!

Tänker mig att bilderna i inlägget, i brist på nytagna sådana, får vara från tidigare somrar med fina stunder. Tänkte också att jag ska visa lite av allt fint vi gjorde förra sommaren, som aldrig riktigt hamnade här i brist på ork och inspiration. En himla fin men också himla tung sommar förra året.

Men nu har jag äntligen lagt upp några tider i vikariebanken, och hoppas på att jag behövs någonstans de kommande veckorna, och sen tar vi semester några veckor i juli och augusti. Hoppas på att vädret blir lika fint som det varit på sistone. Värmen måste jag inte ha, men solen kan jag gott ta lite extra av på sommaren. Och sisådär en tjugo-tjugofem grader på sin höjd. Helst med mycket bad och strandhäng i Falkenberg.

Självklart är jag också en hel del i Malmö i sommar, men allra mest längtar jag till Falkenberg. Det är sommar för mig, men också så fint att få möjlighet att hänga utomhus utan människor. Helt fantastisk grej. Trädgård, alltså. En sån skulle man ha minsann!

Faktum är att jag har några saker jag verkligen vill göra i sommar, så nästa inlägg blir självklart en liten bucket list för sommaren! Men tills dess tänkte jag att det vore kul att titta på några bra grejer jag bloggat tidigare som kunde vara kul inför sommaren:

10×10 – min klädutmaning från förra sommaren, samt hur det gick.
Listan med 90 gratis grejer att göra på sommaren.
Alnarpsparken som utflyktsmål i sommar.
Konsten att höra hjärtslag som boktips.
Vykort från Falkenberg.

Och det var allt för ikväll. Nu känner jag mig igång igen med det här himla bloggandet. Jättekul, ju! Har saknat er de senaste månaderna när jag inte riktigt haft tiden eller orken. Nu är det dags igen. Heja sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram