Instagram i juni 2019

Har varit väldigt glad över mitt instagramkonto den senaste månaden, så eftersom inte alla som läser bloggen följer mig på instagram, tänkte jag att vi kunde gå igenom vad som hänt där på sistone! I flödet, i alla fall. I stories har jag gjort en mängd andra saker, men det får ni som följer se helt själva. Vill ni följa mig på instagram finns jag på @beahallberg!

Vi startar med den här bilden på mig i årets midsommarkrans! Band en med nejlikor, schersmin och harklöver som bas, och med lite annat vi hittade längs vägen hem för att fylla ut lite. Kanske den absolut finaste jag bundit hittills, tyckte den blev så himla fin! Precis lagom fluffig med fin färgkombination.

Delade med mig av innehållet i min nya väska och drömde om årets första dopp i havet (som skedde ett par veckor senare!), och så visade jag ett bokmärke jag gjorde med lite inspiration från Youtube.

Var i Falkenberg med Eric över en helg och passade hus och hund och katt (bloggade om det här), och tog en fin fika och halvdag tillsammans med My och finaste lilla E (och bloggade om det här!).

Funderade över rosorna i år och berättade om vad jag haft för mig i några dagar, och visade dikesbuketten jag plockade med mig hem från Falkenberg en annan helg.

Mycket Falkenberg i juni (som jag vill att det ska vara!), bland annat en fika på Stålboms tillsammans med bästa Kajsa, och en fin solnedgång som var den häftigaste på länge åt andra hållet (men som kändes mjukare och finare åt det här).

Åkte också upp till Falkenberg för Kajsas babyshower! Och midsommarhelgen tog jag en sen kvällsbild på den blommande schersminen, som är en av mina bästa sommarblommor.

Och så har jag också målat en hel massa i juni! Fyllt nästan två skissböcker med mer och mindre abstrakta målningar. Som ett av mina favoritcitat och random kvadrater med färg i. Många random kvadrater med färg i, får jag väl erkänna, hehe.

Och det var det hele! Håller tummarna för att juli blir lika fint som juni har varit. Är faktiskt rätt mycket i Falkenberg i juli också, och det är så himla fint. Ser fram emot varenda liten dag i närheten av havet och att få vila lite extra. Hur har er juni sett ut?

2 svar till ”Instagram i juni 2019”

  1. Profilbild för joré

    Tycker så mycket om att följa dig på Instagram!

    1. Profilbild för Beatrice

      Alltså, TACK. Det här är fasen en av de finaste komplimangerna jag fått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram