1. ditt humör just nu? Småseg men glad och nöjd.

2. vad gjorde du för femton minuter sedan? Ordnade färdigt i skåpen i bokhyllan som jag rensat igenom.

3. vad gjorde du för två timmar sedan? Rensade i ovan nämnda skåp, plockade ut gammal kurslitteratur som ska få åka ner i källaren och la några böcker i en skänk- och säljhög.

4. lyssnar du på radio? Väldigt sällan. Lyssnar då och då via SR-appen i telefonen på poddvarianter av program dock.

5. vad har du druckit idag? Äppeljuice, vatten.

6. vad har du ätit idag? Matlåda med pastarätt (baserad på tomater, soltorkade tomater och mozzarella), en tallrik yoghurt, två överblivna chips, väntar på att maten ska bli färdig för då blir det Pasta och Köttfärssås.

7. vad har du på dig just nu? Slapp svart vadlång klänning och trosor. Det är sjukt varmt även idag.

8. äter du kött eller vegetariskt? Jag skulle gissa att ungefär 70% av det vi lagar innehåller någon form av kött, men det varierar med årstiderna och med orken. Gissningsvis är runt 60% av allt jag äter något som innehåller kött, beroende på vad jag äter till frukost för tillfället.

9. har du förändrats mycket under det senaste året? Gissningsvis har jag det, men exakt hur mycket kan jag inte svara på.

10. är du höger- eller vänsterhänt? Högerhänt.  

11. vad köpte du senast? Helt ärligt minns jag inte riktigt. Kanske en stickling genom instagram? Tror det kan stämma, den borde komma vilken dag som helst nu!  

12. vad är det för färg på din ytterdörr? Ljusgrå, typiskt ful säkerhetsdörr.

13. vilket stjärntecken är du född i? Vattumannen.

14. vilken är din favoritfärg? Utan tvekan blå. Men jag dras ofta till vitt, svart och grått också. Och från och till till vissa rosa och gula nyanser. Och grönt, om vi pratar inredning och växter.  

15. spelar du något instrument? Jag har sång som mitt huvudinstrument, men jag klarar mig hyfsat på både piano, gitarr och elbas också. Mest komp-ackord dock. 

16. charterresa eller tågluff? Varken eller, föredrar att planera saker själv så charter känns så fel. Tågluff är nog inte min grej. Däremot är jag nyfiken på att testa att åka tåg ner till Frankrike nån gång!  

17. vad är det för väder hos dig just nu? Varmt, men jag tror det har mulnat till lite, så det steker åtminstone inte längre. Det ser också ut att blåsa en del.

18. din favoritfrukost? Just nu äter jag fruktyoghurt med specialflingor, men jag äter sällan samma frukost mer än ett par veckor i sträck.  

19. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Attraktion, ja. Kärlek, nej.  

20. sover du tungt? Enkel fråga. Ja! Löjligt tungt.

21. drömmer du mardrömmar? Inte särskilt ofta, men det är klart att det händer.

22. är du morgon- eller kvällsmänniska? Har alltid varit en kvällsmänniska, men har börjat lära mig att uppskatta även tidiga mornar.

23. hur många kuddar sover du med? En. Helst fluffig.  

24. favoritklädsel? Något som är bekvämt. Oftast enkelt i antingen klänning, kjol + tröja, eller jeans + tröja. Inget komplicerat och sällan lager på lager. 

25. favoritlåt just nu? Ingen specifik låt, men just nu lyssnar jag mycket på instrumentell pianomusik.

26. vad ser du om du tittar till vänster? Vardagsrummet, högarna med böcker jag rensat ut ur bokhyllan, garnkorgen som står brevid skrivbordet.

27. vad ska du göra imorgon? Ingenting särskilt. Kanske se till att göra plats på skrivbordet.  

28. vad ska du göra i veckan? De sista tre dagarna är väl helgen. Vi ska cykla ut till Svågertorp på lördag för att handla lite saker som behövs på Biltema och IKEA, och jag ska köpa lite garn på Stoff & Stil. Sen pratade vi om att rensa lite hemma och kanske möblera om i källaren om vi orkar på söndag. 

29. andra planer för månaden? Månaden tar slut på lördag, så ingenting mer än det som jag redan nämnt. Men September börjar ju snart, och då börjar skolan igen! Så då lär jag få desto mer att göra igen, vilket är skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram