Jaha, nu sitter jag här. I värmen med fläkten på full fräs ett par meter bort för att överleva. Lite kanske jag överdriver, men jag är verkligen inte gjord för sånt här väder. Alls. För en stund sen tog jag två alvedon för migränen som börjar smyga sig på för tredje kvällen i rad. Och så trodde jag ju faktiskt att jag redan hade bloggat idag, hehe. Därav titeln på inlägget.

Så istället för att göra något komplicerat av det tänkte jag bara kika in, säga hej och berätta snabbt om min dag.
Idag har jag:

Vaknat sent och suttit vid datorn
Tittat en massa på Youtube, framförallt på withwendy
Ätit lunch med Eric
Tittat på några avsnitt av The Legend of Korra
Promenerat till biblioteket i värmen
Suttit och bläddrat i böcker
Lånat hem två böcker om virkning och en om förvaring
Promenerat hem igen i värmen
Virkat lite på projektet som syns på bilden
Ätit kvällsmat med Eric
Tittat på ytterligare några avsnitt av The Legend of Korra
Kommit på att jag måste blogga idag
Satt mig vid datorn för att skriva det här inlägget

Så! Det var min dag. Vad har ni gjort idag?