Min absoluta favorit-lista! Självklart är det den som jag komma upp minst ett par gånger under det här projektet. Här är lite fint som har hänt på sistone + lite saker som känns rätt just nu.

Ljuset som bildar skuggor av växter på våra gardiner på morgnarna är bland det finaste jag vet.

fyra saker jag gillar just nu
The Legend of Korra, uppföljaren till Avatar: The Last Airbender-serien
Att det börjat bli lite svalare igen, äntligen
Att vakna till åska och ösregn och ligga kvar i sängen och mysa
Mitt skrivbord efter att jag städat i ordning allt

Jag har städat på mitt skrivbord och börjat om i princip från början. Med det har jag också gjort en ny moodboard på min anslagstavla! Här är den första idén som jag la ihop på skrivbordet.

fyra saker jag lyssnar på
Stil i P1 (det här, det här och det här avsnittet än så länge)
Paus.-listan på Spotify
Min egen piano-lista på Spotify
Alla stadsljud utanför fönstret som jag helst flyr från när jag kan

Har också städat hela toaletten, extra noga, och rensat bland allt som stått i lådorna. Blev väldigt nöjd med hur handfatet ser ut just nu. Så lugnt och skönt!

fyra saker jag gjort idag
Städat mitt skrivbord
Ätit pizza till kvällsmat
Rensat bland all min skit
Lyssnat på Stil i P1 i telefonen

Och såklart min filt! Pläd! Whatever! Det är så fint. Har virkat sex stycken första varv nu som jag kan fortsätta på imorgon. Fin kvällssyssla att greja lite med.

fyra saker jag gärna äter just nu
Erics hittepå-mat med kyckling i cidersås och klyftpotatis – mums!
Samoa-yoghurt med specialflingor till frukost
Frukt- och mandelchoklad
Pasta med pesto på ruccola och solroskärnor

4 svar till ”11/100 – fyra gånger fyra plus fyra saker #6”

 1. Profilbild för Linnéa

  Jag blev lite sugen på att kolla om Legend of Korra igen, fast kanske borde börja med Last Airbender först ? Jag brukade lyssna på Stil i P1 men det var ett bra tag sedan nu. Kanske borde börja igen.

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja! Titta om! Så mycket nostalgi i Last Airbender, men gillar Korra också! Vet inte än vad jag tycker om Stil i P1, men ger det ett par chanser till i alla fall. Hade tänkt mer att det skulle vara lite mer… samhällsanalys, kanske? Och inte bara ”åh, så mycket roligt och fint och spännande det är just nu!”, vilket jag lite upplever att det är…?

 2. Profilbild för Linnéa

  Hmm då kanske det har förändrats sedan jag lyssnade. Då upplevde jag det som att det var lite av ett program där man analysera stil/trednder och reflektera över betydelsen i samhället. Det var ju lite sådan som var fint och spännande just nu också, men det var liksom inte det programmet handlade om.

  1. Profilbild för Beatrice

   Jo, lite sånt är det fortfarande, men jag kände att det kanske var lite för lite av det… Lyssnade av ren nyfikenhet på ett avsnitt om Rödvin som mest handlade om ATT det var trendigt just nu (med experter på smak och sånt), än på vad det kunde ha för effekter och annat typ? Det kändes för mig mest lite trist och typ onödigt? Som att det mer promotade alkoholkonsumtion än att diskutera kring den, liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram