Så avslutar jag kvällen med att skriva det här. Att blogga. Fast något helt annat än det jag påbörjade i morse. För det var ett gulligt inlägg om Eric och hur vi känt varandra i tio år. Tio år på dagen enligt Facebook. Men det får väl komma upp en annan dag då. För sen blev jag distraherad och hela dagen blev till världens ångestdag i stället.

Jag sköt nämligen upp att börja läsa en artikel som är till ett litteraturseminarie imorgon. Så när jag blev hungrig mitt i det påbörjade inlägget började jag laga mat. Och så tittade jag på Glee till maten. Och så blev ett avsnitt flera avsnitt och sen.. Ja. Sen började jag faktiskt läsa. Och läste väl en tredjedel av artikeln, för sen var det liksom dags för kvällsmat. Och när vi hade ätit så började vi prata, och sen satt vi i flera timmar och pratade om jobbiga saker. Mest jobbiga för mig. För att det är min ångest som hade en dålig dag idag. Och den drog liksom med mig också. Rätt rejält, för första gången på rätt länge nu.

Nu är det lite bättre, förutom att jag är stressad inför morgondagens seminarie, men bloggen blev såklart lidande i allt detta. Så tråkigt när jag verkligen var pepp på den i morse och hade ett fint inlägg planerat och påbörjat. Men så fick det bli. Håll tummarna för att morgondagens seminarie går bra ändå (och att jag hinner läsa lite på morgonen), och att seminariet dagen efter det också går fint. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Vi får höras mer då. Kanske är bloggen det som blir min avslappnande paus imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram