Ja, ni läste rätt! Ikväll har jag varit och hämtat mina alster från keramikkursen! ÄNTLIGEN, säger jag bara! Och jag är mestadels jättenöjd. Ett par grejer blev inte alls som jag tänkte mig. Några blev bättre än väntat dock, så allt som allt är jag jättenöjd!

Den här glasyren blev nog min favorit till slut, men den är svår att fånga på bild. Egentligen är den mer grågrön än den ser ut att vara här. Den här grejen (som ni får se så fort jag hunnit ta bilder i dagsljus) är kanske en av de sakerna jag är allra mest nöjd med!

Men det här alstret är jag också väldigt förtjust i, minst sagt. Älskar hur glasyren blev här. Penslade på den, och tycker verkligen resultatet blev spännande. Är så exalterad!! Ska bli så fint att äntligen få visa er också <3

4 svar till ”33/100 – jag har fått hämta keramiken!”

 1. Profilbild för Alicia

  Meen vilka teasers!! Vill se meeer!

  1. Profilbild för Beatrice

   Bilderna är redo att redigeras så fort min tentavecka är över! Senast i nästa vecka får du se alla de där 12 grejerna jag släpade med mig hem på bussen! 😉

 2. Profilbild för Linnéa

  Åh den första påminner mycket om min favoritglasyr när jag gick keramikkurser ? Ser farm emot att få resultatet i sin helhet!

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, den är så fin!! Ännu finare i verkligheten och i dagsljus, såklart. Jag föredrar egentligen vitt, men den vita glansiga var slut precis den dagen, så det får bli till nästa omgång, hehe. Tur att jag gjorde några saker i porslinslera, så att något blev vitt i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram