Så är årets jul över, och det är snart dags för ett nytt år. Nytt decennium, till och med! Och det är så mycket som känns… precis som vanligt. Nyår har aldrig varit min högtid, och jag är inte särskilt intresserad av nyårslöften. Men det där är trots allt sitt eget inlägg, och idag tänkte jag att jag skulle visa lite av min jul. Tänkte till och med att jag återvinner ett koncept från i somras. Julen i ord, helt enkelt. Och lite bild, såklart. God fortsättning, allihop! <3

Grötbrunch – Kattgos – Pepparkaksbak – Amaryllisar – Dukning – Servettvikning – Buffébord – Julskinka – Rött Läppstift – Mjuk Pepparkaka med Frosting – Julklänning – Julgröt – Bokpaket – Handbroderad kudde – Farmorvävd julduk – Lingon – Julklappsutdelning – Tomteluva – Stickade sockar – Sällskapsspel – Julmust – Köttbullar – Prinskorv – Trötthet – Champagne – Födelsedagsfirande – Strumpbyxor – Julklappar – Önskeböcker – Hyacinter – Clementiner – Läsning – Instagram-toapauser

Det var min jul i ord. Hur såg din ut? Har du några ord att dela med dig av?