Så är årets jul över, och det är snart dags för ett nytt år. Nytt decennium, till och med! Och det är så mycket som känns… precis som vanligt. Nyår har aldrig varit min högtid, och jag är inte särskilt intresserad av nyårslöften. Men det där är trots allt sitt eget inlägg, och idag tänkte jag att jag skulle visa lite av min jul. Tänkte till och med att jag återvinner ett koncept från i somras. Julen i ord, helt enkelt. Och lite bild, såklart. God fortsättning, allihop! <3

Grötbrunch – Kattgos – Pepparkaksbak – Amaryllisar – Dukning – Servettvikning – Buffébord – Julskinka – Rött Läppstift – Mjuk Pepparkaka med Frosting – Julklänning – Julgröt – Bokpaket – Handbroderad kudde – Farmorvävd julduk – Lingon – Julklappsutdelning – Tomteluva – Stickade sockar – Sällskapsspel – Julmust – Köttbullar – Prinskorv – Trötthet – Champagne – Födelsedagsfirande – Strumpbyxor – Julklappar – Önskeböcker – Hyacinter – Clementiner – Läsning – Instagram-toapauser

Det var min jul i ord. Hur såg din ut? Har du några ord att dela med dig av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram