Det gick två veckor, det gick en till och sen helt plötsligt startade inte datorn, och sen rörde pappa vid den några dagar senare och då startade den igen. Så nu sitter jag här med en månads upplevelser och ska fundera på vad jag vill visa här och vad jag vill göra med alla fina minnen. Hela juli har varit fullt av kul grejer, massor av tid i Falkenberg och rätt så fantastiskt väder från och till. Helt klart äventyrens tid, som Alicia så fint skrev. Ska vi titta lite på allt fint på snabbrepris kanske? Så tar vi djupet en annan gång. Det här har varit juli 2019 i ord och några bilder:

Tågresor – Falkenberg – Friluftsmålning – Grillat – Rävunge – Havsbad – Grimsholmen – Regnväder – Tropiska nätter – Fika – Återföreningar – Jordgubbsplock – Minigolf – Glass – Ängsblommor – Dikesbuketter – Bio – Sömnad – Handarbete – Utflykter – Hallonplock – Blåbärsmuffins – Pryttelrensning – Tuffa beslut – Falkenbergspizza – Matupplevelser – Skåne – Österlen – Skrea Matbruk – Semester – Pastafabriken – Soprumsväxter – Bokläsning – Livemusik – Utemat – Kattgos – Hundpromenader – Solvarma körsbärstomater – Fantastiska solnedgångar – Stranddagar – Lilla Viken – Snäcksamling – Strömma Farmlodge – Tre Toppar – Kvällsdopp – Forsakar – Picknickar – Småvägskörning – Ostbrickor – Ösregn – Åskväder – Museiutställningar – Lanthandlar – Cykelturer – Utomhusteater – Blåbärsätande – Bebisträff – Bästismamma – Fjärilar – Yatzy

Så, hur har eran juli sett ut? Har ni några ord att dela med er av?

6 svar till ”Sommarlov och juli månad i ord”

 1. Profilbild för Linnéa

  Ser ut som en härlig juli! Min juli har gått fort och jag har knappt hunnit med allt det där som jag egentligen hade velat göra under sommaren. Men jag har läst 3 av 4 böcker som jag hade tänkt, jag har rest lite, ätit glass och jag har badat i havet. Så några grejer på min lista hann jag ändå med ?

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, den har varit fin! Men ja, oj, vad den gick fort. Tycker egentligen hela året gått förvånansvärt fort?! Men gott med glass och havsbad, tycker ofta sommaren är komplett bara de två delarna ingår! 😀

 2. Profilbild för Alicia Sivert

  Åh vad fint att hänga med i ditt juli! Kul att sammanfatta månaden i enstaka ord sådär! Kvarnen hoppas jag att du målar av förresten!

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack fina du! Att måla kvarnen har jag faktiskt inte ens tänkt på, men det är ju faktiskt en fin idé!

 3. Profilbild för Wilda

  Så mycket fint! Blev väldigt glad av detta inlägg 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack fina du! Hoppas du mår bra idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram