Det gick två veckor, det gick en till och sen helt plötsligt startade inte datorn, och sen rörde pappa vid den några dagar senare och då startade den igen. Så nu sitter jag här med en månads upplevelser och ska fundera på vad jag vill visa här och vad jag vill göra med alla fina minnen. Hela juli har varit fullt av kul grejer, massor av tid i Falkenberg och rätt så fantastiskt väder från och till. Helt klart äventyrens tid, som Alicia så fint skrev. Ska vi titta lite på allt fint på snabbrepris kanske? Så tar vi djupet en annan gång. Det här har varit juli 2019 i ord och några bilder:

Tågresor – Falkenberg – Friluftsmålning – Grillat – Rävunge – Havsbad – Grimsholmen – Regnväder – Tropiska nätter – Fika – Återföreningar – Jordgubbsplock – Minigolf – Glass – Ängsblommor – Dikesbuketter – Bio – Sömnad – Handarbete – Utflykter – Hallonplock – Blåbärsmuffins – Pryttelrensning – Tuffa beslut – Falkenbergspizza – Matupplevelser – Skåne – Österlen – Skrea Matbruk – Semester – Pastafabriken – Soprumsväxter – Bokläsning – Livemusik – Utemat – Kattgos – Hundpromenader – Solvarma körsbärstomater – Fantastiska solnedgångar – Stranddagar – Lilla Viken – Snäcksamling – Strömma Farmlodge – Tre Toppar – Kvällsdopp – Forsakar – Picknickar – Småvägskörning – Ostbrickor – Ösregn – Åskväder – Museiutställningar – Lanthandlar – Cykelturer – Utomhusteater – Blåbärsätande – Bebisträff – Bästismamma – Fjärilar – Yatzy

Så, hur har eran juli sett ut? Har ni några ord att dela med er av?