Ah, loppisfynd! Älskar loppisfynd. Både att hitta egna och att titta på andras. Har på sistone börjat följa allt fler på instagram som är nischade enbart på loppisfynd. Själv delar jag väl inte så många just där, men att få titta på andras är så himla bra! Hoppas så klart att ni också gillar att se andras loppisfynd, och delar några av mina senaste här:

Just den här lilla högen med fynd kommer alltså från Erikshjälpen i Åkarp, en liten utflykt som jag bloggade om här. Själv tyckte jag att det var lite svårt att hitta något, men det kom såklart med några fynd med hem ändå!

Först ut är de här böckerna. En otrolig klassiker som jag aldrig läst innan, och en som är en fristående uppföljare till en bok jag läste för ett par år sen. Ska bli spännande att läsa båda! Älskar att fynda pocketböcker i nyskick.

Jag hittade också den här ramen, som jag tyckte var så himla fin! Endast 7 ynka kronor kostade den, och det var ju som taget. Fyllde den för ett par kvällar sen med det här enkla motivet. Av sånt där jag hade hemma, gammalt papper ur nåt ritblock med tre papper kvar och en favoritpenna.

Och lite garn, såklart! Har en idé om en abstrakt väv ovanför vår TV, och letar just nu vita garner i olika utföranden. Detta fluffiga akrylgarn kändes alltså helt rätt.

Men den här burken ändå! Mitt bästa köp, tror jag ändå. Såg den på ett hyllplan och tänkte direkt ”den där är handdrejad!” och tog upp och tittade på den. Älskar att den är lite sned i glasyren på nederkanten, och att det är glasyr på hela insidan av locket (den är alltså glasyrbränd ståendes på den lilla knoppen!).

Gillar också formen väldigt mycket. Lagom stor för… jamen, jag vet inte riktigt. Jag vet bara att jag tycker mycket om den. Och att jag antagligen aldrig lär få reda på vem som har gjort den…? Men den är ju onekligen vacker oavsett. Ska bara lista ut vad som ska få ligga i den.

Och sist, men absolut inte minst, fick jag med en anslagstavla hem! Den här stora, som mäter 60×90 cm, kostade bara 10 (!!!!) kronor. Fattade ingenting, men den var tvungen att följa med hem. Den ska få byta ut den slitna i kass kork från IKEA som hänger bakom skrivbordet nu, tänkte jag.

Och det var det hela! Ganska bra, ändå. Sammanlagt (plus en till pocket som jag skickat iväg i en bokbytar-grej jag ska skriva om snart) gav jag 121 kronor för alltihop. Erikshjälpen alltså, en av mina bästa kedjor får jag erkänna.

Och det var de senaste loppisfynden jag fått med mig hem! Eller nästan, för när jag skriver detta har jag faktiskt fyndat lite idag. Men de fynden får komma i ett eget inlägg, helt enkelt. Har ni fyndat något fint eller bra på sista tiden?!

4 svar till ”Loppisfynden från Erikshjälpen i Åkarp”

 1. Profilbild för Alicia Sivert

  Älskar att titta på andras loppisfynd – lätt mina bästa blogginlägg att läsa utöver skapande 🙂 Och burken är heeeeeelt perfekt! Alltså jag är så avis att det gör ont i mig. Vilken riktig godbit!

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, håller med om loppisfynden!! Och burken är galet bra, men jag har inte riktigt listat ut vad den ska innehålla än… så den står just nu på vår byrå i väntan på en snilleblixt… 🙂

 2. Profilbild för Linnéa

  Åh en sådan anslagstavla skulle jag vilja ha! Och den lilla burken är också fin. Drejat är något av det finaste man kan äga. Jag har inte fyndat något sedan innan jul, när vi köpte lite julprylar på Björkå frihet ?

  1. Profilbild för Beatrice

   Hehe, om du hittar en rekommenderar jag inte att ta den på bussen! Jag dammade av mig själv jag vet inte hur många gånger från böset som hamnade på jackan… Men ja, hehe. Loppis-letandet är typ det enda jag orkar just nu, så jag kommer kanske hem med lite mer än jag borde, eh…. men det är något fint i letandet också, såklart! Och desto bättre att inte handla en massa hela tiden….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram