Hej på er! Ni trogna få som klickar er in varje gång det kommer upp ett inlägg (eller kör en liten binge då och då, hej på er med!) och läser och kommenterar. Ni betyder så mycket för mig! Det är fint att ha er här. <3

Just nu är jag svintrött och har raderat början på det här inlägget fler gånger än jag vill erkänna. Som att det helt plötsligt blev skitsvårt att skriva igen? Förra veckan skrev jag typ tre inlägg samma dag och förinställde för att jag äntligen kände att jag hade något att skriva om. Nu? Noll, zilch, nada. Och samtidigt är det inte ens sant, för jag har massor av bilder jag skulle kunna redigera och lägga upp? Och då skyller jag på det igen: Datorn är full. Telefonen är full. Jag har inget sabla utrymme kvar. Så… det står på listan inför veckan.

Men hej i alla fall! Jag som sällan lägger upp bilder på mig själv. Håret har blivit jättelångt. Ner till rumpan. Och om jag böjer huvudet bakåt i duschen når det ner till låren. Lägger jag det framåt när det torkat når det fortfarande nedanför höfterna. Det är absurt och jag vet inte riktigt om jag ska våga klippa det själv? Har det ändå bara uppsatt, så det borde ju inte synas alltför mycket? Vi får se!

Jag har köpt två nya plagg på second hand i veckan som gått. En randig t-shirtklänning som syns på bilden ovan, i mjukaste mjuka viskostyg. Och en skjorta (självklart randig) som syns på bilden nedan, i om möjligt ännu mjukare modal. Sammanlagt kostade de mindre än 150 kr, och jag är väldigt nöjd. Mjukt och skönt och perfekt att antingen gå omkring i hemma eller att ha i sommar.

Och hemma ska jag vara mycket i veckan. För på lördag ska jag åka tåg! Till Göteborg! Och gå på baby shower! Och jag vet, jag vet, det är säkert jättedumt. Men jag ser fram emot det så himla mycket. Och jag är frisk. Och för att utsätta mig för så lite som möjligt så ska jag ingenstans alls nu i veckan. Från och med igår (söndag) har jag stannat inne i lägenheten. Jag har gett mig själv tillåtelse att ta promenader eller sitta och skapa på en bänk, men den här veckan är det inga affärer, inga sociala interaktioner (förutom Eric alltså) och ingenting annat som gäller! Allt för att undvika smitta, såklart.

Så jag virkar på för fullt för att bli färdig med presenten till Mirre och lilla bebisen. Han kommer inte förrän i juli, så jag hade räknat med någon månad extra kanske, men tror inte det är några problem att bli klar ändå! Jag har ju trots allt… jamen, all tid i världen. Eller ja, en hel veckas tid.

Och det är veckans planer – stanna hemma och virka färdigt. Om jag kan äta god mat och ta några promenader blir jag också glad, såklart. Det finns säkert också hundra saker jag kan skriva om att få träffa mina föräldrar igen i helgen, och att se fram emot något såhär i sköra tider, men jag orkar inte. Jag vill bara fokusera på det lilla och något monotona i virkningen just nu.

Imorgon är det planerat för förra veckans skapande att komma upp på bloggen. Och sen får vi se vad mer? Kanske ett picknick-inlägg? Något om den senaste keramiken? Jag får se vad sjutton som får plats på datorn, helt ärligt. Vi hörs imorgon med lite skapande i alla fall. Tills dess – har det så fint. Tack för att ni läser! <3

2 svar till ”Liveblogg och veckan som kommer”

  1. Profilbild för Linnéa

    Härligt tyg på skjortan! Jag har också fått lite sug på randigt, men får vänta med att leta efter det tills i höst. Det känns som du alltid har så bra tur med att hitta kläder på secondhand. Jag hittar aldrig något.

    Vad du än lägger upp framöver är det välkommen läsning ☺️

    1. Profilbild för Beatrice

      Visst! Den är supermjuk, tycker så mycket om den. Perfekt sommarskjorta. Kul också att den matchar övrig garderob bra, eftersom ungefär 70% av min garderob är randig, haha. Men har verkligen mest haft lite tur på sistone. Har hittills kanske bara en 5-6 secondhand-plagg än så länge, och kappan är absolut det bästa fyndet. Men man måste verkligen vara på topp när man ska leta tycker jag, för jag tycker själv det är jättesvårt. Kanske är det här något jag borde skriva lite längre om, egentligen? Typ hur jag börjat och varför jag tycker det är svårt/enkelt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram