Har ni också en massa tid över som ni behöver lägga på något? Jag vet att jag har och har haft det den senaste tiden. Och vad är så bättre än att titta på något?! Och kanske skapa lite samtidigt, om det man gör inte kräver för mycket räkning. Här är fem saker jag gillat att titta på den senaste tiden.

Harry Potter och hans rötter på SVT Play

Vi börjar väl med det alla har tillgång till och som kostar 0 kronor. Här har vi en dokumentär på en timme som handlar om Harry! Och utställningen som var för nåt år sen på British Library i London. Som jag inte ens visste om skulle vara eller hade varit, men ja. Bra sak att lägga en timme på? Detta passar utmärkt!

Den stora älgvandringen på SVT Play

Det var faktiskt farmor som tipsade om detta när vi pratade i telefon förra veckan. Än har jag inte sett några älgar, men så har jag också mest suttit utomhus utan dator den här veckan. Men det går 24/7 och är väldigt avslappnande att titta på, så rekommenderar om man som jag sitter fast i stan och vill se lite riktig natur! Kanske får man se en älg eller flera också?

Love Is Blind på Netflix

Finns det nån som inte har sett detta än? Nej? Okej, bra! Då tipsar jag om det ändå, för jag tyckte det var gulligt. Och lite jobbigt ett tag också. Ni som sett det vet säkert vad jag syftar på. Ni som inte sett – ge det en chans! Eric tittade med mig i fyra avsnitt, sen orkade han inte mer.

Sex Education på Netflix

Jag erkänner att jag var skeptisk först, innan jag började titta. För många hade tipsat om den, och jag är ju en sån där jobbig person som då helst vill skrika NEJ och aldrig tittar på det. Eller tittar i hemlighet flera år senare. Eh… I alla fall! Se detta! Så mycket man lär sig ändå, och jag älskar att den är brittisk. Det gör den ungefär 300% bättre. Eller bara se den för alla underbara karaktärer. SE DEN. (och det kommer en tredje säsong!!)

Too Hot To Handle på Netflix

Ska jag verkligen tipsa om detta? *tar ett djupt andetag* Det här är faktiskt ganska kul! Om man gillade Love is Blind och kanske inte avskydde Paradise Hotel och eh… jamen såna serier? Så är det här en rätt rolig blandning! Och till och med Eric tog sig igenom alla 8 avsnitt och ville se klart den. Det ni! Han hatar normalt sett sånt här. Det är i alla fall 10 pers som är sexberoende som åker på semester i tron att de ska få ligga massor och efter typ 12 timmar får de veta att de 100 tusen dollar som står på spel kommer minska i mängd om de kysser varandra, ligger eller ens onanerar. Hehe. Sen följer fyra veckor av diverse regelbrott men också djupare relationer, och det är både skitroligt, gulligt och rätt knäppt att följa? Vet inte hur jag bäst ska förklara, men skrattade rakt ut flera gånger per avsnitt och grät ett par glädjetårar mot slutet. Helt klart sevärd!

Och det var alles. För den här gången, alltså. Har ni tittat på något ni skulle rekommendera? Jag tittar på allt utom skräck, i princip!