Skapat i veckan #4

Den där fantastiska orken och kreativiteten som fanns i somras har så gott som helt gått i ide känns det som. Men lite skapar jag ändå, om än inte lika snabbt eller varierat. Och det ska väl också nämnas att det är långt från den senaste veckan som allt detta har skett.

En torsdag för ett par veckor sen efter min psykolog-träff, satte jag mig och ritade lite när jag var på väg hem. Fontänen i Folkets Park fick det bli. Hade med mig skissboken i handväskan, och den blå pennan också såklart. Solen sken genom träden och jag gav mig på den helt omöjliga idén att skissa av vattenstrålarna. Vet inte hur bra jag lyckades, men jag satte mig i alla fall ner och ritade.

Sen har jag tagit upp ett projekt från i våras också! Jag påbörjade det här restgarnsprojektet under mitt 100dagars-projekt i april eller maj. Hade så otroligt mycket gammalt akrylgarn hemma som jag egentligen inte gillar att jobba i. Eller ha hemma, för den delen. Men något måste det ju användas till! Så jag påbörjade ett projekt, och skriver ner ett mönster…

Och det har jag fortsatt på nu! Ännu längre har jag kommit sen de här två bilderna togs, men det har jag såklart inte tagit någon bild på alls. Men själva mönstret kommer faktiskt upp här när jag virkat färdigt! Tror det kan bli mitt första mönster jag lägger upp på bloggen!? Om jag inte hinner med att dela något lite kortare och enklare innan jag är klar med det här projektet.

Ja, och så har jag ju deltagit i månadens Sypepp också! På tema Statement sydde jag ett munskydd. Som blev… sådär, helt ärligt. Jag ska fila lite mer på det, men det får bli en annan vecka. Tills vidare ska jag fortsätta försöka undvika att åka buss…

Och det var… det hela? Jo, men jag sa ju att kreativiteten inte riktigt spirar just nu. Men jag kämpar på med lite allt möjligt, och faktiskt så har jag börjat skriva lite igen. Skriva av mig, alltså. Men i november är det ju också NaNoWriMo, så vi får se vad som händer…!? Och i detta nu håller jag på att göra en massa backups på bilder, så snart har jag plats för nya i datorn igen, hehe. Det är faktiskt en av de största anledningarna till att jag har svårt att blogga. Platsbrist. Alltid denna platsbrist.

4 svar till ”Skapat i veckan #4”

 1. Profilbild för Linnéa

  Akrylmardrömen ser ju lite spännande ut så det skall bli kul att få se vad det blir ?

  1. Profilbild för Beatrice

   Haha, visst gör den! Nu har den fått stå stilla ett par dagar till förmån för annat, men förr eller senare blir den ju färdig, haha.

 2. Profilbild för Ulrika

  så fina grejer! och heja heja på NaNo om du bestämmer dig att köra! 🙂

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack! Och tack för hejandet, jag körde visst på på ett eller annat sätt ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram