Spellista v8 2021

Spellista v8 2021

Den här veckan har visat sig vara en där jag är på förvånansvärt dåligt humör, känner mig opeppad och har mycket ångest. Därför är veckans spellista potentiellt lite mer… arg. Och kanske lite extra många låtar som följt mig genom tonåren. Sånt jag generellt inte direkt skryter med, men som jag nog skröt med att lyssna på på högstadiet. Ni vet, metal, punk och indierock. Och så några låtar som får mig att tänka på våren, nu när det är 11 grader varmt här i Malmö!

Så en lite argare lista den här veckan, men också en som förhoppningsvis är glad och peppig på något sätt. Som går att promenera snabbt fram med i lurarna med lite hopp i stegen på de torra, sopade gatorna.
Den första låten i listan hade jag faktiskt som cykla-till-skolan-låt i slutet av gymnasiet. Hann jag fram innan den gått två gånger var jag (oftast) i tid, och den går i perfekt takt till när man behöver cykla fort. Den andra låten kopplar jag ihop med examensarbetet eftersom det var Erik som tipsade om den i förhållande till att jag älskade ett annat album med samma band. Den tredje låten är en av mina ultimata vår-låtar som jag hittade av en slump när jag sökte på ord i Spotify när jag var 17. Sen har den hängt med mig varje vår sen dess.

Ja, lite nostalgi och så är jag har ångest, helt enkelt. Som att boa in sig i minnen och gamla känslor för att slippa de man har för tillfället. Lite ångestdämpning med andra ord.

Som alltid så kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)!

Hoppas ni har en fin vecka, och inte är lika förvirrad över vilken dag det är som jag är. Idag är det väl ändå torsdag? (Fast jag vet ju att det är onsdag för alla säger att det är så….)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram